torsdag 9 augusti 2012

I SÄNG FÖRE 22 - HÄNG MED I UTMANINGEN!Att gå och lägga sig före kl. 22 på kvällen har visat sig ha många positiva hälsoeffekter. En enkel åtgärd som alla kan göra för att dramatiskt förbättra sin hälsa och sitt välmående. Men fastän det egentligen är en enkel åtgärd, så är det så svårt att komma i säng i tid.

Därför startar jag nu en 14 dagar lång utmaning (som förhoppningsvis får dig att vilja fortsätta mycket längre än så) där vi tillsammans peppar varandra till att komma i säng i tid - det vill säga senast 22:00.
Utmaningen börjar på måndag den 13/8 och håller på till söndag 26/8.

Om du är en riktigt nattuggla kan du redan nu försöka styra tillbaka dina sovtider så att du kommer i säng lite tidigare för varje kväll. Ta en halvtimme åt gången är mitt förslag.

Anta utmaningen och följ med här på bloggen på på min Facebooksida och få tips och pepp.
Det kommer att ge dig massor med härlig energi till att möta alla höstens äventyr.

Tipsa gärna vänner och bekanta, så kan ni peppa varandra. Utmana dina kollegor, familjen eller andra personer du har runtomkring dig som du vill ska få en riktigt härligt hälsosam start på den kommande hösten.

Visst hänger du med!!!

1 kommentar:

  1. Senast igår pratade vi om just detta, jag har nämligen jättesvårt att gå och lägga mig på kvällarna, tycker helt enkelt att det är tråkigt.... Vilket såklart resulterar i väldigt trötta mornar! Den här utmaning kom som på beställning, jag hakar på! Kram från Millis

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...