fredag 3 augusti 2012

100% PEPP! - NYTT PROJEKT!

Tid för nya utmaningar!
För några dagar sedan var det som att pusselbitarna föll på plats. Alla bitar som tillsammans bildar det jag vill jobba med framöver. Och inte så konstigt alls föll så dessa "lösa bitar" på plats under semestern. Det är då man har tid att slappna av och inte konstant tänka på jobb. Då brukar det undermedvetna sköta jobbet ändå och helt plötsligt kommer bara en insikt om VAD som ska göras och hur man ska lösa eventuella problem.

Jag har coachat individuellt i flera år, och nästan lika länge har jag förläst inom områdena personlig utveckling, motivation, hälsa, arbetsglädje, samarbete, kommunikation mm.
Vad blir nästa steg? har jag undrat.
Jag har velat "sy ihop" alla erfarenheter och mina kunskaper till något STORT - något som kan inspirera många till att leva ett (ännu) bättre liv.

Min utgångspunkt är att jag tycker att det är så fantastiskt att vi, du och jag och alla andra, finns här på jorden just nu. Det är så många faktorer som spelar in för vår existens och för att vi är som vi är. Var och en av oss har ansvar för våra liv. Vi har oerhörda möjligheter och även en massa krav. Med rätt tankar, rätt inställning, förståelse för vem du är och varför och med stöttning i form av 100% pepp så kan du göra något FANTASTISKT av din vistelse här på jorden.
Jag vill hjälpa dig med det.

Därför har jag nu påbörjat arbetet med en bok och en föreläsning som kommer att heta just :
100% pepp!
Där kommer jag att samla alla godbitar och allt som jag vet har hjälpt många andra att nå sina mål och leva sina liv efter bästa möjliga förmåga för just dem.

Om du vill följa mitt färdigställande av bok och föreläsning så kan du göra det på:

Du får GÄRNA bidra med dina tankar om vad du skulle uppskatta att läsa/lyssna på. Skriv en kommentar eller mejla till kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se.

Jag hoppas att DU vill hänga med på resa!


The Big Bang - starten på din existens?

1 kommentar:

  1. Låter spännande med en bok och föreläsning tycker jag, kommer att följa det på facebook och här såklart.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...