måndag 25 juni 2012

SE TILL ATT DU FÅR EN HÄRLIG EGOLOGISK SOMMAR

Sommartid!
Förhoppningsvis är det en period som du kan fylla med njutning och ett lite lugnare tempo. Om du har semester i några veckor har du alla förutsättningar att ge dig själv just det du behöver - om du tänker till i förväg och inte bokar in en massa aktiviteter hela tiden vill säga

Ett fantastiskt sätt att hitta dig själv och ge dig det du behöver och det du mår bra av är att lära dig att vara mer EGOlogisk. Den som är EGOlogisk har lärt sig att känna efter och ta sig tid och utrymme till det som stärker och behövs. En EGOlogsik person tänker på sig själv i syfte att må bra - för hon vet att när hon mår bra så kommer också omgivningen automatiskt att må bra.
Att vara EGOlogisk är inte detsamma som att vara egoistisk. En egoistisk person tänker på sig själv i syfte att få vinning över andra personer. En EGOlogisk person sätter inte sina behov över andra - hon ser till att lära sig att prioritera och göra det som är möjligt för att må bra i tillvaron.

Ge dig själv en fin sommarpresent.
Beställ min e-bok/e-kurs 21 dagar till ett EGOlogiskt liv och avsätt en liten stund varje dag under 21 dagar för att lära dig nya, kloka, goda och stärkande vanor som du kommer att ha stor nytta av i framtiden. I boken/kursen får du bland annat lära dig:

- Att mäta din energinivå
- Vad EGOlogiska handlingar innebär
- Att anpassa dig efter dina förutsättningar
- Hur du kan förändra dina saboterande tankar
- Jobba med tacksamhet
- Jobba med affirmationer
- Att starta din dag på bästa möjliga sätt
- Att planera för egentid
- Att säga nej när det behövs
- Att vara mindfull i vardagen
- Att säga ja till sådant som berikar
- Hur motion kan få dig att må bättre
- Att stärka din självkänsla och självkärlek
- Att slänga bort offerkoftan
- Att visualisera dina önskningar

- Att avsluta dagen på bästa möjliga sätt
- Att utmana dig själv med att prova något nytt Nu är den perfekta tiden att satsa på dig själv och ditt välmående.
Boken/kursen har tidigare kostat 129:-. Du har nu möjlighet att beställa den och få en e-faktura på beloppet. I och med denna förändring  har jag möjlighet att sänka priset till 89:-.


Nytt pris 89:-Du läser ett kort kapitel varje dag och gör tillhörande övningar under 21 dagar. 
Beställer gör du genom att mejla mig dina uppgifter: namn, adress, telefonnummer och mejladress. Du får då inom 24 timmar e-boken/e-kursen i din mejlbox och en faktura på beloppet till din mejl som ska betalas inom 10 dagar. 
Mejlar mig gör du till: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se


Det går också bra att betala med en banköverföring. Mejla samma uppgifter som ovan och ange i mejlet att du vill göra en banköverföring. Du får då information i mejl på hur du ska gå tillväga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...