fredag 15 juni 2012

QOOLA QVINNOR NÄTVERKSTRÄFF I VÄSTERÅSI går var det dags för den andra träffen för Qoola Qvinnor i Västerås. Precis som förra gången träffades vi på mysiga Global Living. Jag, som är Qoola Qvinnor ambassadöre för Västerås och Eva-Marie Janelo som är dito för Eskilstuna representerar tillsammans Mälardalen.

Denna kväll hade vi nöjet att lyssan på 10 minuterspresentationer av tre ytterst Qoola Qvinnor, Ewa Nilsson, Lotta Nello Tamba och Cecilia Kärvegård.


Ewa Nilsson
Ewa berättade om vinsten av att bära hennes bubbelgumsrosa armband med texten "En klagofri värld" under 21 dagar. Så fort vi börjar gnälla måst armbandet byta plats och vi får börja om med att räkna från dag ett igen. Vi fick alla varsin present från Ewa, hennes underbara Nåndagsalmanacka - en almanacka som innehåller hela 8 dagar i veckan. Alla de vanliga veckodagarn och dessutom Nåndag. Den där dagen som du alltid har längtat efter och behövt. Nu kan du verkligen planera in alla som du ska göra Nåndag. Läs mer om den HÄR.


Lotta
Lotta berättade om sin spännande planer inför framtiden där hon kommer att mixa ihop alla sina intressen och kompetenser i en ny spännande "verksamhet" - Create a Fun Living". Det ser vi fram emot!

Cecilia
Cecilia, allas vår Rock Babe som varken sjunger eller spelar, förklarade för oss att vi absolut inte ska nöja oss med att DUGA -  vi är så mycket bättre än det. Duger gör bara sådant som snart ska ersättas med något bättre, och så ska vi så klart inte se på oss själva. Vi duger inte, vi är helt fantastiska som vi är.

Utöver de tre korta presentationerna berättade vi lite om nätverket Qoola Qvinnor, minglade, skrattade och hade riktigt trevlig kväll. Nu tar vi sommaruppehåll, men återkommer med en ny träff framåt September. Då i Eskilstuna. Hoppas att vi kan ses där och då.

Eva-Marie Janelo och Ulrika Gabriel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...