fredag 1 juni 2012

PASSA PÅ! BESTÄLL E-BOKEN "21 DAGAR TILL BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA" FÖR 49:-Passa på och boosta din självkänsla till max inför sommar och semester!
Just nu kan du få beställa min senaste e-bok/e-kurs "21 dagar till bättra självkänsla" för endast 49:- (ord. pris 129:-). Detta erbjudande gäller fram till och med söndag 3/6).

Boken/kursen är uppbyggd så att du under 21 dagar läser ett kapitel om dagen i boken och gör de tillhörande övningarna. En del uppgifter ska du bara göra vid ett tillfälle, andra ska du successivt bygga upp till nya och självkänslastärkande vanor.
Perfekt att påbörja nu för ha maxad dos av självkänsla fram till midsommar. Du kommer självklart att ha nytta av denna kurs och dessa övningar under en lång tid framöver.


Några exempel på innehåll/övningar:

  • Skriva dagbok
  • Medveten närvaro
  • Lär dig att hantera motgångar
  • Skaffa en självkänslagest
  • Spegelövning
Klicka på länken nedan för att läsa mer om bokens/kursens innehåll och för att kunna göra din beställning. Du har sedan e-boken i din mejlbok inom 24 timmar och kan påbörja din väg mot en bättre självkänsla direkt.
Du som inte kan/vill betala med kort kan mejla mig på: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se,så får du information om hur du kan göra en banköverföring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...