torsdag 10 maj 2012

HURRA FÖR HURRAW!


För en tid sedan hade jag en bloggtävling här där vinnarna vann varsitt lipbalm av märket HURRAW! Det vara Hanan som driver nätbutiken Body Bazar som var generös med vinsterna. Body Bazar är en butik som jag älskar. Där finns nämligen massor med härliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Jag väljer gärna ekologiska och naturliga produkter i så stor utsträckning det går.

Läppbalsamen från HURRAW finns i flera olika smaker: kanel, vanilj, kokos, lime, och grapefrukt.
Jag har "festat loss" på smakerna kanel - som ger lätt rödbrun färg till läpparna och vanilj, som är ofärgad. Jag älskar dessa små godingar, både deras doft/smak, men också konsistensen som gör läpparna supermjuka och lita lagom glansiga.

Det här står att läsa om HURRAW läppbalsam på Body Bazar:

Hurraws ekologiska läppbalsam innehåller vårdande oljor & näringsrika fettsyror från de kallpressade, råa & ekologiska ingredienserna. På grund av att de är utan bivax, så är detta ett läppbalsam som håller sig kvar något kortare på läpparna, dock är det inte desto mindre effektivt. Vid upprepad användning får du en riktig återfuktning åt dina läppar.

Ingredients: Alkanna tinctoria(alkanet) infused *Prunus dulcis (sweet almond) oil; ***Euphorbia cerifera (candelilla) wax;**Cocos nucifera (coconut) oil, *Simmondsia chinensis (jojoba) oil, **Theobroma cacao (cocoa) butter, *Ricinus communis (castor) oil,*Olea europaea (olive) oil, Organic Cherry Flavor, Tocopherols (vitamin e) ***Wild harvested *coldpressed Organic ** Raw Organic (the Raw coconut oil & Cacao butter is fairly traded)
Kika gärna in på Body Bazar och låt din inspireras av allt gott för hår och hud (och själ), och är du i behov av ett nytt lipbalm (Är man inte alltid det?), så vet du vad du kan prova.

2 kommentarer:

  1. När jag var i Berlin så var det oerhört vanligt med ekologiska hudvårdsprodukter i butikerna. Hoppas att den trenden även kommer till Sverige och stannar.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas verkligen att det kommer mer och mer här också. Jag tycker mig märka att intresset ökar hela tiden. För trots allt är det så att det vi konsumenter efterfrågar, är det som kommer att säljas.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...