torsdag 1 mars 2012

TÄNK DIG SMAL - NY KURSSTART 2 april

Just nu håller jag på att coachar och peppar ett härligt gäng som är med i denna omgång av Tänk Dig Smal. Vi är inne på dryga tredje veckan nu och det är så roligt att få följa deltagarnas utveckling.

Det mest tydliga med den här kursen är att det faktiskt blir en mental förändring. Det är det som "Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT" handlar om. Att du ska lära dig att tänka på ett sätt som hjälper dig att göra kloka val och ta hand om dig. Det kommer du att ha användning för inte bara när det handlar om dina mat- och motionsvanor, utan inom många olika områden i livet.

Kursen som pågår under 12 veckor sker på distans där deltagarna har en gemensam (stängd för allmänheten) blogg där jag publicerar inlägg/uppgifter varannan dag under hela kurstiden. Som deltagare har du också möjlighet att skriva egna inlägg, kommentera, be om hjälp, peppa dina kurskompisar etc. Att det i och med detta blir en gruppaktivitet ger det hela en extra dimension som ofta ger ett bättre utfall. Du som inte vill vara med och skriva och kommentera kan välja att inte göra det och bara följa med och läsa programmet.

Som kursledare är det verkligen fantastiskt att se kursdeltagarna växa mentalt - samtidigt som de minskar i fysiskt omfång. Förutom att följa det mentala träningsprogrammet ska deltagarna också välja en diet att följa om de önskar det. Detta för att få fart på en önskad viktnedgång. Du behöver inte följa en diet, utan kan välja att enbart följa programmet med övningar för tankar och handlingar. Det kommer också att leda till viktnedgågn om du äter mer än du bör i nuläget.

Du som tycker att det låter intressant och vill veta mer om innehåll och upplägg kan läsa mer HÄR.
Tycker du att det låter intressant kan du preliminärboka en plats till nästa kursstart som är den 2 april. För extra effekt kan du gärna locka med dig en vän. Då kan ni peppa och coacha varandra även vid sidan om kursen.
För er som är intresserade av att starta en egen grupp, exempelvis på arbetsplatsen eller med kompisgänget, så går det bra. Ni behöver vara minst 6 personer för att få  bli en egen grupp. Hör av er till mig för mer information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...