måndag 30 januari 2012

RENSA I RÖRAN - SISTA VECKAN

I 10 veckor rensade jag i röran och du har kunnat följa mina rensningsuppdrag här på bloggen. Ett härligt gäng har också varit med och rensat på sitt håll. Jättekul och inspirerande att följa era rensningsuppdrag!

Jag älskar verkligen att rensa bort sådant som jag inte längre själv har användning för. Roligast är det så klart om någon annan kan få användning av det som inte längre "får plats" hos mig, men ibland är det bara sopsorteringen som gäller. Att göra sig av med sådant som inte behövs ger mig en sådan oerhörd känsla av frihet och energi. Tänk vad mycket prylar vi har som vi inte använder och/eller behöver. Jag tror inte att jag är ensam om det!

Nu avblåser jag denna omgång av Rensa i Röran!
Jag hade hoppats kunna hålla på några veckor till, men då vi förbereder oss för en flytt, så är det allmänt rörigt ändå. Vi packar och stuvar och och självklart blir det en hel del som slängs eller ges bort, så rensar fortsätter jag med. Jag bara känner att det blir ett moment för mycket att fotografera, skriva och visa i nuläget.
Jag hoppas att jag inspirerat dig till att rensa hemma hos dig och att du också vill fortsätta att göra dig av med sådant du inte behöver, även om vi inte gör det tillsammans i utmaningen för tillfället.

Med allra största sannolikhet återkommer jag med nya Rensa i Röran Utmaningar även framöver. För hur det än är så har vi en tendens att samla på oss nya prylar som vi inte behöver ;-).

1 kommentar:

  1. Inspiration!! Så skönt det är att städa ut och sen, dessutom, kan man ju ge bort saker till välgörenhetsorganisationer etc. av någon anledning så tycker jag det känns ändå bättre då. Miljön v har runtomkring oss påverkar mer än vi tror och att ha det så som vi vill hemma får oss nog att må mycket bättre. En liten förändring kan göra stor skillnad..:) /Alexandra

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...