fredag 20 januari 2012

NYTT OCH KÄRT PROJEKT - FRÅN SOCKERBOTTEN TILL HÄLSOTOPPEN


Det gör mig riktigt, riktigt glad att kunna presentera ett nytt samarbete för min del som jag hoppas kommer att inspirera dig och många andra till bättre hälsa, mer energi och nya goda matvanor.


Tillsammans med härliga energiknippet Josefi Dahlberg, författare till boken "När bitarna föll på plats" och som driver bloggen "JOSEFI: Kraft att utvecklas", har jag startat ett samarbete.


Det samarbetet ser du till att börja med frukten av i vår gemensamma blogg "Från Sockerbotten till Hälsotoppen" som har officiell premiär IDAG! 

Jag och Josefi är båda mycket intresserade av kost, hälsa och fysiskt- och psykisktvälmående. Vi har båda egna erfarenheter av matallergier och känslighet för födoämnen - framför allt socker och vetemjöl.
Vi vill tillsammans jobba för att du och alla andra ska inspireras till att förändra din kost för att bli friskare, hälsosammare och fylld av energi.
På vår blogg kommer vi att skriva om vår tids största "matgissel" sockret och vetemjölet som egentligen ingen mår bra av att äta. Vi kommer också att ge tips på hur du kommer över ditt sockersug och vetemjölsfrosseri.

Vi vill också bjuda på massor med tips, inspiration och fakta om den GODA maten - det vill säga mat som vi mår bra av. Självklart blir det massor med recept!

Vi vill inte komma med massa "pekpinnar", utan tror på att genom inspiration och bra och enkla tips kunna inspirera dig och alla andra till att våga prova att förändra din kosthållning lite i taget. Du behöver inte leva det perfekta hälsolivet för att kunna njuta av positiva effekter. Små förändringar kan också ge stora och goda resultat. Vi har alla olika förutsättningar och bakgrund och det viktiga är att du utgår efter dina möjligheter.

Så jag och Josefi hälsar dig varmt välkommen till vår nya blogg "Från Sockerbotten till Hälsotoppen"! Vi hoppas att du följer med oss från start och blir jätteglada om du vill tipsa dina mat- och hälsointresserade vänner om bloggen. Jätteroligt är det också om du vill dela med dig av dina egna tankar, erfarenheter och tips.

I övrigt kommer Josefis och mitt samarbete att resultera även i andra inspirationskanaler:

 • Föreläsningar
 • Böcker
 • Kurser

3 kommentarer:

 1. Gratulerar, men synd att det inte går att välja Namn/Url (som här) när man vill publicera ett inlägg... Kanske ni missat det?
  Trevlig helg önskar Kikki

  SvaraRadera
 2. Kul! Har delat info om bloggen på min FB!

  SvaraRadera
 3. Hälsofokus - tack för gratulationerna! Och tack för påpekandet om namn/url, ska kolla in om det går att ställa om.
  Jag önskar dig med Kicki en superduperskön helg. Kram

  Daniella - Tack för det Daniella, det blir vi jätteglada för. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...