måndag 19 december 2011

RENSA I RÖRAN - ÅTTONDE VECKAN

Så skönt med en rensad mejlbox i datorn! Det var mitt rensningsuppdrag denna vecka. Jag använder mig av Gmail och har ett system där jag sparar mejl i olika kategorier exempelvis: olika coachinguppdrag, barnens skola/idrottsaktiviteter, beställningar osv. Det gör att jag lätt kan hitta till mejl när jag söker bland dem.  Problemet är att sortera in alla mejl där de ska vara och givetvis att slänga en hel del som inte är aktuella av olika anledningar. Det har jag gjort nu och nu har jag fin ordning i mejlboxen igen!

Den kommande veckan är det förberedelser inför julen som gäller, men jag kommer ändå att rensa lite grann vidare i köksskåpen. Vi flyttar om några månader och  vi kommer att ha mindre förvaringsmöjligheter då i köket. Dessutom har vi en massa prylar i skåp och lådor som aldrig någonsin kommer till användning. De tar bara en massa plats. Passar på att rensa bort sådant som inte kommer att behövas.

Kommer du att vara i rensartagen fastän julen står för dörren? Om du känner att du vill ha ett uppehåll, så är du välkommen tillbaka och fortsätta att rensa veckan därpå.

5 kommentarer:

 1. Jag fortsätter rensandet i källaren denna veckan. Hoppas jag får till ett lika fint röj som förra veckan.

  SvaraRadera
 2. Jag fortsätter rensandet i källaren denna veckan. Hoppas jag får till ett lika fint röj som förra veckan.

  SvaraRadera
 3. Mailen (både jobb o den privata) försöker jag rensa kontinuerligt. Har mappar dit jag flyttar det jag behöver ha kvar, resten till papperskorgen.
  Min övriga rensing är lite plottrig, än här än där. Men snart är jag ledig o då hade jag tänkt röja lite mer ordentligt!
  God jul på er alla rensare!!

  SvaraRadera
 4. Rensandet fortsätter... Häromdagen rensade jag en liten burk (egentligen en blomkruka!) i lilla toan. Jag rensade bort 6 (!) nagelsaxar!!
  Pärmar, tidskriftssamlare, tros- o socklådan.... You name it!
  Snart blir det utrensning i jullådorna också!!
  Härligt!!
  / Wickan

  SvaraRadera
 5. Jag anmäler mig till "Rensa i röran" även om jag är sent ute och ni andra hunnit bra mycket längre så kanske jag blir lite inspirerad att komma igång hemma.
  Jag började faktiskt lite förra veckan med att rensa ut ur två garderober och så började jag med att rensa och plocka om i köket.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...