fredag 18 november 2011

FOLK - KLÄDER ATT ÄLSKA


Det här är en blogg om att må bra - både fysiskt och fysiskt, inte en modeblogg.
Så kan man tänka, men för mig handlar kläder och mode VÄLDIGT MYCKET om att må bra. Jag har alltid varit intresserad av kläder, men kanske då främst följt min egen stil och inte följt trender slaviskt, även om de så klart inspirerar mig.

Jag är utbildad inom sömnad och design och har haft egen syateljé, sytt på beställning, ordnat modevisningar, jobbat som stylist etc. Redan då handlande det mera om att skapa en "må-bra faktor", både hos mig själv och andra. Förra hösten letade jag efter nya kläder i glada färger, sådana som jag tycker om. Det var jättesvårt att hitta, och ett tag började jag fundera på om jag borde ta upp min sömnads- och design-karriär igen (som om jag inte har nog att sysselsätta mig med ändå). Jag sydde ett par klänningar till mig, men mer än så blev det inte. Tiden räckte inte till.

För några veckor sedan hittade jag en helt fantastisk butik på nätet som heter FOLK (tidigare FOLK Malmö) som också har en fysiskt butik i Malmö. De har UNDERBARA kläder! Jag blir kund direkt.
Extra glad blir jag att vi nu har inlett ett samarbete och ni kan se annonsen här på min blogg. Alla bloggläsare bjuds på 10% rabatt fram till 27 november. Glöm inte att ange rabattkoden 2711.

Passa på att klicka dig in och titta på alla härlig klädkarameller och kanske beställa något fint till dig själv till alla kommande helger.
För visst har de massor av kläder att må bra och bli på gott humör av!


3 kommentarer:

  1. Detta är Kärlek :)fantastiska kläder, jag älskar Odd Molly stilen.

    SvaraRadera
  2. Å vad fina! Häftigt att de finns i Malmö. Min stad.

    SvaraRadera
  3. Tack för rabattkod! Jag använde den genast och fick en drömklänning...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...