fredag 14 oktober 2011

VIKTBLOGGA OCH VINN GRATIS MEDLEMSSKAP I TÄNK DIG SMAL

Jag söker två personer som är seriöst intresserade av att gå ner i vikt och samtidigt lära sig  goda och stärkande tankar och vanor som du har nytta av även inom andra områden i livet.

De två som vinner får ett gratis medlemsskap i kursen Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT, som du kan läsa mer om HÄR. Kursen är en distanskurs där du delar en gemensam blogg med andra deltagare (hemlig för allmänheten) där ni får uppgifter att göra och möjlighet att diskutera med varandra. De får också möjlighet till privat coachning av mig per telefon och/eller mejl.

Som vinnare ska du skriva en egen viktblogg under ditt deltagande. Det kan vara en ny blogg som du öppnar för det här ändamålet eller en befintligt där du fokuserar på ditt deltagande i Tänk Dig Smal. Du ska skriva minst fem inlägg/vecka under de 12 veckor som kursen pågår och bloggen ska vara möjlig att länka till och öppen för alla. Nästa kurs startar 7 november. Värdet på vinsten är 1595:-.

För att vara med och tävla ska du antingen:
  1. Skriva om och länka till denna tävling på din blogg. Skriva i en kommentar nedan att du vill vara med i tävlingen. Eller..
  2. Genom min Facebooksida: Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT, bjuda in dina vänner som du tror kan vara intresserade av att vara med på sidan. Skriv en kommentar på sidan om att du har delat samt varför du vill vara med i tävlingen.
Om du redan har anmält dig till kursen och vill vara med och tävla, så går det så klart alldeles utmärkt. Om du vinner behöver du inte betala avgiften.
Det som krävs av vinnarna är att de är aktiva i sitt bloggande. Om du inte uppfyller kraven på aktivt bloggande som kommer du att faktureras för ditt deltagande.

Tveka inte att höra av dig om det är något du funderar över, kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se

Sista dag att anmäla sig till tävlingen är 16 oktober. Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...