torsdag 13 oktober 2011

BLI MER EGOLOGISK MED HJÄLP AV ENERGITERMOMETERN

När du läser min e-bok/e-kurs "21 dagar till ett EGOlogiskt liv", får du lära dig hur viktigt det är att känna av din energinivå. Energinivån talar om för dig hur du mår. Om den är låg känner du dig trött och sliten och om den är hög känner du dig pigg och full av energi. Hög energinivå kan också vara förknippad med för mycket stress, det är en icke önskvärd känsla. Likaså kan låg energinivå vara tecken på en total avslappning vilket då självklart är något positivt.
Du känner själv om du är nöjd med den energinivå du befinner dig  på eller om du skulle behöva höja eller sänka den.
Det första du får lära dig är alltså var någonstans på en skala du själv upplever att din energinivå ligger.

Till din hjälp har du då denna Energitermometer där du på en skala från - 10 till + 10 ska ange hur du upplever att du energinivå känns.
Till att börja med tränar du bara på att läsa av var på Energitermometern du "befinner dig". Nästa steg blir att fundera på:

  • vad du kan göra för att öka din energi om det behov?
  • hur du kan sänka din energinivå om det behövs?
Att leva EGOlogiskt handlar om att du ska må bra och ha en bra balans i tillvaron. Allt börjar med att du måste ta reda på hur du egentligen mår här och nu. Då är detta en mycket användbar metod.

 "21 dagar till ett EGOlogiskt liv" är en kurs som successivt hjälper dig att bygga upp nya vanor. Varje dag under 21 dagar får du en ny text och övning som liksom ett pussel kommer att ge dig bilden av ett härligt EGOlogiskt liv. Om 21 dagar och till en kostnad av 129 kronor kan du också ha fått en helt annan glädje och balans i din tillvaro.

Läs mer om kursens innehåll HÄR.

21 dagar till ett EGOlogiskt liv - e-bok/e-kurs

129 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...