tisdag 18 oktober 2011

3 ÅR OCH 2000 INLÄGG!!!

WOW!
Jag insåg nyss att jag har skrivit här i bloggen i 3 år och att DET HÄR inlägget är # 2000!
Känner mig lite stolt över mig själv. Från början började jag skriva ner mina tankar och erfarenheter för att framför allt samla dem för min egen skull. Givetvis närde jag en liten förhoppning om att det skulle dyka upp några läsare allt eftersom. Det har du ju gjort också!
Jag är så glad och tacksam över att ni finns och hoppas att ni vill följa med mig i mina nästa 2000 inlägg:-).
Jag tror bestämt att det är läge för att fira lite tillsammans med er. Ska knåpa ihop en tävling inom några dagar, så håll utkik.

Med ljus och värme från Ulrika

Nedan kan du läsa mitt ALLRA FÖRSTA inlägg här på bloggen:Min önskan är att du här hos mig ska hitta den inspiration du behöver för att kunna leva det liv du förtjänar. Många av oss har mycket att stå i, både privat och i våra jobb. Stressade far vi fram genom det så kallade livet och tar oss sällan tid att njuta och uppskatta allt det fina som faktiskt också finns närvarande.

Jag är Beteendevetare och kommer dagligen i kontakt med människor som på ett eller annat sätt önskar förändra sitt liv, sina relationer eller sina förutsättningar. Gemensamt för de flesta av dem är att de tror att de kommer att krävas ganska mycket av dem för att åstadkomma dessa förändringar. När det sedan väl kommer till kritan visar det sig att det är de små, men bestående förändringarna som ofta är de avgörande.

Jag hoppas att jag här på min blogg ska kunna INSPIRERA dig till att bli en ännu bättre, nöjdare och mer tillfreds version av dig själv.3 kommentarer:

 1. Grattis! Ungefär hur många läsare har du per dag? :)

  SvaraRadera
 2. Helena - Tack så mycket! Jag har ungefär 500 läsare per dag.

  SvaraRadera
 3. Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
  Så kolla gärna in min blogg:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...