fredag 2 september 2011

STOCKHOLM - VÄRT ETT BESÖK ALLA ÅRSTIDER

Hösten smyger sig på oss och det märks i form av kortare dagar, kyligare morgnar och blåsigare vindar.  Sommaren är definitivt över för i år och semestern är avslutad.
Sommar och semester är den tid då vi reser och upptäcker som allra mest. Självklart är det så att det är då vi har bäst med tid för att göra sådana saker, men jag kan också tycka att det är riktigt trevligt att sprida ut utflykter och olika evenemang över hela året - liksom för att sprida känslan av "mini-semester" både nu och då.

Stockholm till exempel är ju en fantastisk stad att besöka på sommaren. Få huvudstäder kan tävla om Stockholms skönhet. Men, varför bara besöka vår huvudstad under sommarsemestern? Jag har visserligen turen att bo relativt nära, Västerås kan nästan räknas som en förort till Stockholm ;-), vilket gör att det inte är alltför stort besvär att ta sig dit över dagen.
Om du bör lite längre från Stockholm finns det alltid en massa trevliga weekend-paket att välja mellan.
Varför inte unna dig och din partner/familj eller en vän en skön helg med massa upplevelser.
Det som är så fantastiskt med storstäder i allmänhet och Stockholm i synnerhet att det finns ett sådant stort utbud att det går att hitta något som passar alla:

  • Historia
  • Kultur
  • Shopping
  • God mat
  • Underhållning
Själv planerar jag in flera besök utspridda under året och jag tycker verkligen att Stockholm har sin charm under alla årstider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...