tisdag 23 augusti 2011

PÅMINNELSE - TÄVLA OM BOKEN RÅSMART FAMILJ
Vinn Ulrika Hoffers bok "Råsmart familj"!
Skriv i en kommentar vad du gör för att du (och din familj) ska leva hälsosamt - i det stora eller lilla. Skriv också din mejladress.
Sista dagen att vara med och tävla är 31 augusti.
Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vara med i utlottningen om boken Råsmart familj.

  Njuta är min livsfilosofi. För mig handlar det om att hitta en harmoni och en balans i livet fullt med glädje. Jag äter långsamt för att njuta av den maten jag stoppar i mig. Jag provar ny hälsosam mat och nya aktiviteter. För mig är det av stor vikt att röra på mig samtidigt som jag tycker det är skoj med just den träningsformen. (Nästa aktivitet som jag ska prova tillsammans med min man är Lindy hop - ser jag framemot.)
  När det gäller mat så lägger jag gärna pengar på kravmärkt och närodlad mat. Att äta mat så nära naturen som möjligt är för mig en självklarhet - smör istället för margarin osv. När jag väl har min egen trädgård ser jag framemot att odla mina egna grönsaker.
  Ett annat projekt jag har framför mig är att göra min egen korv - har svårt att äta köpt korv eftersom jag inte vet vad den innehåller. =)

  Min mail är a.terning@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag är gärna med i utlottningen, har lånat denna bok på biblioteket och älskar den!
  För att leva hälsosamt så försöker vi köpa så mycket ekologisk mat som vår ekonomi tillåter (student och föräldraledig), vi lagar i princip all mat och bröd från grunden och försöker få i oss så varierad mat som möjligt. Jag tränar även rätt mycket då det känns väldigt bra för mig och min kropp och det känns som en investering för framtiden. Vi fasar även ut så mycket kemikalier som vi kan, tex duschkräm och rengöringsmedel till toaletten. Såpa och ättika funkar till den mesta (pryl-)rengöringen!
  För mig själs skull ska jag gå en keramikkurs i höst ;)
  emelie.hallberg@gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...