måndag 18 juli 2011

SOMMARENS FAVORITSKOR - CROC TONES


Tidigare (HÄR) skrev jag om att jag hade börjat gå i ett par Croc Tones - en modell med kupad mjuk sula, som gör att skon är instabil vilket leder till att man tränar ben- och sätesmuskler bara genom att gå. Anledningen var att jag började känna av ett ont knä efter löpningen. Efter första dagen att ha gått i skorna hade jag faktiskt träningsvärk i både rumpa och lår. Skorna gör att du "kommer åt" andra muskler än du gör i vanliga fall. Jag har dessutom inte alls samma känningar i mitt onda knä som jag hade tidigare. Knät känns stabilare och ger sig sällan tillkänna när jag springer.

Skorna är fantastiskt sköna och jag är nu även lycklig ägare till två (!) par till, de röda på bilden ovan och även ett par i clogs-modell som jag tänker ha som innesko i vinter.
De är grymt sköna och mjuka att gå i. Det är väl kanske inte en sko som skulle vinna pris i en "skönhetstävling", men de har blivit mitt förstahandsval den här sommaren helt klart. Bekvämlighet före skönhet. Sedan går jag ju runt och "småtränar" också ;-)...
Jag rekommenderar dem varmt med andra ord. Får du möjlighet, så provgå gärna ett par, men på egen risk - du kommer inte att vilja ta av dem.


2 kommentarer:

  1. Toning-skor är underbara! Jag har både ett par reebok easytone walking skor och flipflops i samma märke. ÄLSKAR dem!

    SvaraRadera
  2. Soulsister - Visst är de sköna att gå i!!! Jag har också Reeboks easytone walkingsko. Blev så glad när jag hittade dessa som är en lättare och somrigare variant.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...