onsdag 20 juli 2011

LENA PALMÉR - MIN EGOLOGISKA SOMMAR

Här har ni en kvinna som VET hur man lever livet EGOlogisk, inte bara på sommaren. Lena Palmér arbetar som coach i Västerås och hennes stora intresseområde är ledarskap - inte minst det egna ledarskapet. Hon är fantastiskt inspirerande och entusiasmerande och jag är så glad över att hon vill dela med sig av sina EGOlogiska sommartips. Låt dig inspireras, för Lena kan konsten att njuta av livet - i det stora och i det lilla.

Hur ser en EGOlogisk morgon ut för dig? Vad gör du då, och vad får det för effekter på resten av dagen?

Jag börjar varje morgon, om jag är hemma, med att sätta på kaffebryggaren...njuter av ljudet och doften som sprider sig i lägenheten...tar min fina kopp som jag fått av en deltagare och tar mig några hårda bröd med makrill på...MUMS!...jag har närvaro hela dagen...sen tar jag det alltid lugnt...har gott om tid.

Finns det något du passar på att göra under sommaren som du inte gör andra delar av året som får dig att må bra? 

Jag går klädd i sommarkläder, utan täckjackor och varma kläder...älskar det lätta, enkla...flipp-flopp på fötterna, barfota i gräset och på grusvägen, under parasollet med en god bok, fikar och äter utomhus, går långpromenader, luktar på blommorna, lyssnar på fåglarna, sitter på klipporna och luktar på havet, plockar blommor, cyklar på grusvägar (älskar ljudet av grusväg), sitter på bryggor med fötterna i vattnet, gör massor av utflykter kring Västerås, upplever och fikar...så många smultronställen finns nära...

Vad gör du får EGOlogiska handlingar under sommaren som får din kropp att må bra? 

som ovan...kropp och själ sitter ihop...

Vad gör du för EGOlogiska handlingar under sommaren som får din själv att må bra? 

som ovan

Vad har du för spännande planer inför hösten?

Det blir ännu mera kurser och föreläsningar i och om det framväxande ledarskapet och ännu mera utforskning kring det...

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...