söndag 12 juni 2011

PREMIÄR FÖR MIN FÖRELÄSNING "LIVSKRAFT"


I tisdags, så var det äntligen dags för premiären av en min föreläsning som jag själv längtat efter att få hålla. Jag har föreläst under ett par års tid för företag, föreningar, grupper och privatpersoner och i "LIVSKRAFT" har jag samlat mina "godbitar". Sådant som jag verkligen vill förmedla därför att jag vet att det ger en sådan otroligt energikick och lust till att leva sitt liv, med betoning på LEVA.

Premiären gick av stapeln i min hemstad Västerås och meningen var att "testa" denna föreläsning på en grupp innan jag "ger mig ut på turné" i höst. Lokalen var fullsatt, och jag tror att både mina och åhörarnas förväntningar var höga. Det de visste om föreläsningen var att den skulle handla om:

  • Hur du hittar din kraft och energi
  • Att hitta glädjen i att ta ansvar för sin egen situation
  • Vad det innebär att leva EGOlogiskt
  • Hitta passion och fokus i livet.

Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. Jag pratade en del, men publiken fick också vara delaktiga med sina tankar och erfarenheter. Dessutom fick de jobba med att göra sin alldeles egna Passionslista  och avslutade med att göra varsin Passionstavla/Inspirationstavla inför sommaren.
Här letas det bilder till Passionstavlan
Kreativitet på hög nivå
Mitt förslag på hur en Passionstavla kan se ut
Alla deltagare fick skatta sin nivå av positiv energi alldeles i början av föreläsningen för att sedan göra samma sak när föreläsningen var klar. 100 % hade höjt sin nivå av positiv energi. Det gjorde mig alldeles varm av glädje. Det är precis det som föreläsningen handlar om.

I höst kommer jag som sagt att erbjuda föreläsningen runt om i Sverige där intresse finns.
Den passar både som en föreläsning för privatpersoner då man gör individuella arbeten med sin Passionslista och med Passionstavlan, och likväl passar den alldeles utmärks som en fantastisk gruppuppgift på företaget/föreningen för att hitta den inspiration som behövs för att uppnå de gemensamma målen.
Du som har önskemål om att jag kommer till din stad, din arbetsplats eller liknande. Kontakta gärna mig redan nu för mer information.

Jag hoppas att få möjlighet att träffa många av er i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...