lördag 7 maj 2011

JAG PROVAR ALOE VERA

Jag skrev för några dagar sedan att jag var nyfiken på Aloe Vera. Nu har jag fått möjligheten att prova, både invärtes och utvärtes. Det är produkter av märket Forever Living Products. 
Sara Auriel säljer dessa produkter och hon har gjort en jättebra och heltäckande beskrivning av vad vi kan göra för att förbättra vår hälsa. Aloe Vera är en del för att öka välmåendet, men Sara tar även upp andra viktiga bitar. Titta och lyssna gärna på hennes presentation HÄR.

Just nu är jag främst nyfiken på om Aloe Veran ska kunna få bort min magkatarr som jag har känt av i ett par veckors tid. Jag tar inte någon annan medicin nu, utan vill se om Aloe Veran kommer att påverka. Jag har bara tagit den under ett par dagar, men faktiskt tycker jag att "suget" i magen försvinner en kort stund efter jag har druckit min dagsdos Aloe Vera. Det kommer dock tillbaka efter några timmar. Jag fortsätter som ordinerat, så får vi se vad som händer.
Ytterligare en spännande produkt jag har fått prova är Aloe Propolis Cream, som är en kräm som innehåller Aloe Vera och propolis. Propolis utsöndras från vissa träd. Honungsbin samlar in propolis och använder den som bakteriedödande täckmaterial i sina bikupor. Det har används i över 5000 år för sina bakteriedödande egenskaper. Jag smorde på lite på kvällen på yngsta dotterns munsår. Det såg faktiskt bättre ut redan nästa morgon.

2 kommentarer:

  1. Jag håller på att läsa en mycket intressant bok om livsenergi och vad den kan göra om den inte är i balans, tar bland annat upp detta med magkatarr. Boken heter "Läk dig själv" av Monica Nicou, Helena Broander och Hanne Kristensen. Har också tänkt att testa på Aloe vera så jag hoppas få uppföljning av de produkter du testar.

    SvaraRadera
  2. Forever - Tack för boktipset! Låter som en bok för mig.'Jag kommer att skriva mer om vad jag tycker om Aloe Veran allt eftersom jag har provat.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...