måndag 9 maj 2011

EGOBOOST MAGAZINE

I lördags köpte jag "Egoboost magazine", Isabella Löwengrips (aka Blondinbellas) nya bidrag till tidningsvärlden. Nu är jag med mina 43 år inte direkt målgruppen för den här tidningen, men jag var ändå nyfiken på innehållet. Bara namnet, "Egoboost" känns ju härligt upplyftande.  Rubriken "Våga göra karriär"  gjorde mig också nyfiken.

Wow, säger jag bara. Tänk om den här tidningen hade funnits när jag var i gymnasieåldern och de tio följande åren. En annan som är "uppväxt på" Starlet, minns ni den tidningen? Full av tips på hur du gjorde dig snygg för killarna och serier med trånande tjejer som gjorde allt för att han med stort H skulle lägga märke till dem. Hur skevt var inte det? Och definitivt inte på något sätt upplyftande för självkänslan.

Egoboost magazine handlar istället om att visa på hur tjejer vill kan och vågar ta för sig mer av livet och karriären. En tidning av coola, duktiga och drivna tjejer som vill inspirera sina medsystrar till att också göra stordåd.
Tidningen innehåller en hel del annonser, varav många av det lite mer "exklusiva slaget" - men vilket magasin gör inte det? Jag konstaterar också redan på första uppslaget att ordet "applicera" verkar vara helrätt;-). Annars innehåller som sagt tidningen massor med intressanta reportage, intervjuer och tips på vad man kan tänka på för att bli mer stark och självsäker. Och dessa tips passar lika bra för unga tjejer som för äldre.

En given succé med andra ord! Härligt Isabella, vi behöver hjälpas åt med att jobba för att alla i allmänhet och unga tjejer i synnerhet vågar ta för sig mer och är mer EGOlogiska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...