tisdag 19 april 2011

HÄLSOSAMMARE PÅSKÄGG


Påsken närmar sig med stormsteg och det innebär den av alla högtider då vi svenskar vräker i oss mest godis. Vi äter dubbelt så mycket godis under påskhelgen som under en annan helg. Ett drygt kilo var, har någon räknat ut. Fast vi som är med i HÄLSOUTMANINGEN - En Sockerfri Vecka besinnar oss. En del av oss väljer att äta lite godis, kanske väljer ut några favoriter och nöjer sig med det. Andra fortsätter ståndaktigt att avstå eftersom de känner de positiva effekterna av ett sockerfritt liv så tydligt.

Men måste vi lägga en massa onyttigt godis i påskäggen?
Ovan ser du Bodystores egna påskägg innehåller visserligen godis, men i en nyttigare tappning. Visst låter det mumsigt med Fitness Tofee vanilj, Fitness Choco Crisps samt chokladdoppade gojibär från Renee Voltaire!
Nu kan du beställa innehållet i detta påskägg för endast 49:- (ord. pris 80:-).

Självklart finns det andra alternativ att lägga i påskägget också. Vad sägs om en biobiljett, en blomstercheck eller kanske egenhändigt gjorda presentcheckar som kan inlösas mot en dammsugning eller varför inte en kram? Garanterat sockerfritt!

Vad lägger du i påskäggen?

2 kommentarer:

  1. Några checkar med dammsugning, sovmorgon eller fönsterputsning hade jag GÄRNA tagit emot i mitt påskägg, om jag nu fått några ;)

    Vad vill du ha i ditt?

    SvaraRadera
  2. Soulsister - du får ordna med ett eget påskägg;-). Själv skulle jag nog önska presentkort på en massage eller en pedikyr. Det längtar ja efter just nu.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...