måndag 24 januari 2011

GRATTIS - NI FÅR GRATIS NER-I-VIKT COACHNING I FORMTOPPEN!

Så där ja. Nu står det klart vilka deltagarna är i testomgången av FORM TOPPEN. Chrissan med bloggen Chrissan that's me var redan "klar" sedan tidigare, men ytterligare tre deltagare skulle utses.
Många var det som anmälde sitt intresse, hela 25 stycken. Ni förstår själva att det inte var en lätt match att göra ett rättvist urval. Det fick helt enkelt bli lotten som fick fälla avgörandet.De tre som denna gång hade turen på sin sida presenteras här nedan, men alla ni andra kommer inte att gå lottlösa. För er som är intresserade av denna typ av coachning kommer det snart att dyka upp ett kanonerbjudande som bara riktar sig till er som var med i denna utlottning.

Nu ser jag mycket fram mot att få samarbeta under tre månader med dessa härliga kvinnor och vinnare:

Stort grattis till er alla tre. FORM TOPPEN startar 31 januari och ni kommer att få mer infomration om hur det kommer att gå till inom en snar framtid. Mejla gärna era mejladresser till kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se

4 kommentarer:

 1. Men...men....åh...tusen tusen tack goa goa du...Jag vet en Fru V so mkommer att bli lika glad som jag. JIIIIIPPPPIIIEEEEEEEEEEEE!!!!!

  Det passar så himla bra då jag lite försiktigt började för mig själv förra veckan och gick ner lite...i helgen skulle jag behövt peppning och coach för då var det inte så enkelt...

  Tack Ulrika! Tack!

  Min mailadress: jacobssoncarina@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Det här ska bli spännande att följa!

  SvaraRadera
 3. Jävlar i havet alltså!! :o)
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  TACK!
  Mailar dig på studs!
  YES YES YES YES :-)))

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...