onsdag 29 december 2010

VARMT VÄLKOMNA...

...ska ni vara, en härlig skara nya bloggföljare som har anslutit sig till mig under de senaste veckorna. Nu är jag uppe i hela 198 stycken. Helt otroligt!
Eva Blisson är en härlig kvinna som du hittar bloggandes på Västerås Tidning på bloggen "Little Bliss". Där bjuder hon på många klokskaper och underfundigheter ur ett ett "musperspektiv". Mycket läsvärt!


Denna vackra kvinna heter Aryel. Hon har också blivit bloggföljare. Tyvärr kan jag inte se om Aryel själv finns någonstans där ute i cyberspace med en blogg eller liknande. Om så är fallet, hör gärna av dig, så lägger jag gärna upp en länk.
Detta vackra öga tillhör Caja. Caja skriver på bloggen "Cajas själavård". Det är en fantastiskt vacker och inspirerande blogg som jag definitivt tycker att du ska besöka. Den tilltalar alla sinnen. Caja beskriver sig själv med dessa ord: "40+:are. Lyckligt gift med en man som är född på planeten Harmoni. Mamma till två älskade barn f.87 och 99. Bor i ett gammalt stenhus på landet. Matte till en ständigt hungrig Labradorflicka samt tre katter med besynnerliga personligheter. Gillar min kamera, älskar att sitta på min trappa på sommaren och "bara vara"! Tycker att livet kan vara bra orättvist ibland....."
Här sen ni ytterligare en skön kvinna! Denna med namnet Zanya. Jag hittar inte några länkar till någon blogg tillhörandes dig Zanya. Du är självklart varmt välkommen ändå, men om du finns ute i cyberspace så visar jag gärna vägen till dig om du vill. Skriv en kommentar i sådana fall.


Som ni ser är det fullt med skönheter som har anslutit sig :-)! Här är Sofie Bager - Charleson och det är en flitig och kreativ kvinna vill jag lova. Sofie skriver två bloggar, "Questions about therapy", en blogg srkiven på engelska där Sofie bland annat recenserar fackböcker med terapeutiskt innehåll. Bloggen är under "ombyggnad" och kommer snart att innehålla texter från olika psykoterapeuter. den andra bloggen heter "SOFIE BAGER-CHARLSON" och där bjuds på en härligt kreativ blandning. 
Sofie beskriver sig själv så här: När det blir ensamt i skrivandet söker jag mig hit. Jag sitter mycket och skriver -faktaböcker, romaner .... skriver nästan alltid på något. Ibland dansar fingrarna över tangentbordet, tankarna leker och tiden springer iväg. Ibland svider det i ögonen, värker i rygg och axlar och känns smått vansinnigt. Varför sitter man så här och håller på? Bloggvärlden låter mig veta vad andra skrivande upplever. I stunden, i veckan eller just denna säsgongen. Här får jag inblick i solnedgångar i Norrland, boksläpp och releasemingle i Stockholm -och kanske viktigast av allt hur vardagen i Skåne fortskrider medan vi lever vår englandsvardag under vintern. Här, utanför London har jag bott i snart sexton år, med tre barn och man. Jag pendlar så ofta jag kan till vårt hus på Österlen. För att skriva, vila och gå samma stig längst havet som jag gått sedan jag var tre år gammal... Utan den stigen vet jag faktiskt inte vart jag skulle ta vägen!"


Hjärtinnerligt välkomna tjejer! Jag hoppas att ni kommer att trivas här. Ni får mer än gärna dela med er av era egna tankar och funderingar. Det berikar min blogg.


Nu är ni alltså 198 bloggföljare. Undrar hur länge det dröjer tills vi är uppe i smått fantastiska 200?!?!? Då måste vi fira allihop!

2 kommentarer:

  1. Kanske har 200-strecket passerat nu...:) har följt din blogg via Bloglovin ett tag men jag har nog aldrig lämnat något spår efter mig. Det gör jag nu och passar på att tacka för mycket inspirerande och tänkvärd läsning!

    Hälsningar Milla

    SvaraRadera
  2. Varmt tack för det fina välkomnandet Ulrika, vi lär definitivt "ses" mer i cybern framöver.

    Ha en fin kväll/caja

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...