tisdag 14 december 2010

JAG HAR LYSSNAT PÅ: VEM GRÅTER VID DIN GRAV? av Robin Sharma

Som bekant (för de flesta) är jag ett stort fan av Storytels ljudbokstjänster. Den här månade har jag lyssnat på den otroligt inspirerande författaren och föreläsaren Robin Sharmas bok "Vem gråter vid din grav". Samma författare som har skrivit "Munken som sålde sin Ferrari" som jag varmt rekommenderar.
Denna bok är en fantastisk skattkista full av visdom, klokskaper, livssanningar och nödvändigheter för den som vill få ut det mesta av sitt liv. Jag älskar den!
Den enda nackdelen med en sådan här bok i ljudformat är att det blir för mycket klokskaper att ta in. En sådan här bok vill jag läsa, göra anteckningar i, grunna på och gå tillbaka till klokskaperna allt eftersom jag känner att jag vill och behöver påminnas. Följaktligen kommer jag att beställa boken så att jag har den även i "pappersform".
Ett bättre betyg kan jag inte tänka mig för en bok, att jag både vill lyssna OCH läsa den.
Rekommenderas varmt med andra ord.

5 kommentarer:

 1. Har läst "Munken som sålde sin Ferrari" den gav mig jätte mycket. Ska hålla utskick efter nästa du skriver om.

  SvaraRadera
 2. Japp en bok som jag tyckte jättemycket om. HÅller med om att det är svårt att hinna greppa de där nycklarna som boken ger när man lyssnar på den. MEN man kan ha anteckningsbok och penna och trycka på pausknappen för att anteckna :))

  SvaraRadera
 3. Jag blev nyfiken på boken. Visdom och klokskap är tyvärr en brsistvara i vårt samhälle. Hur ska sådan kunskap integreras i vårt skolsystem?

  SvaraRadera
 4. Boken är min julklapp till mig själv. :)

  SvaraRadera
 5. Tankar vid midnatt - du kommer att tycka jättemycket om denna bok också:-)!

  Fokus mot framtiden - så kan man också göra, men jag känner att boken är det jag behöver. känns mer tidseffektivt ;-).

  Martin - en bra fundering! Jag jobbar i skolan med sociala och emotionella frågor. Barnen älskar det, men det ges tyvärr alldeles för lite utrymme.

  Per Penning - God Jul till dig! Hoppas att du kommer att tycka om den lika mycket som jag gör.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...