tisdag 23 november 2010

TESTLAGAT


Jag har fått den äran att testlaga lite produkter från Santa Maria (genom Buzzador). I mitt paket som jag fick låg det med Tandori chicken spice mix, Raita spice mix och Naan bread. Jag testade på familjen och en gäst i helgen. Positivt överraskad blev jag att innehållet var näst intill utan en massa onödiga och konstgjorda tillsatser. Det blir tummen upp för mig som tycker att sådant är viktigt. Dessutom var det mycket lätt att tillägga och smakade fantastiskt gott.
- Som att gå på restaurang, var mannens kommentar.
Alla var förtjusta i maten (utom gästen som är 7 år och tillkännagav: -Jag tycker att det luktar konstigt och då brukar jag inte smaka . Hon åt bara bröd och ris ;-)...). Men mina barn var förtjusta trots att det var lite kryddstarkt. Naanbrödet var populärt och jag tyckte att det var gott med Raitan till kycklingen. 
Det här kommer vi definitivt att äta flera gånger i familjen och troligtvis även bjuda på vid tillfälle.

Idag stekte jag upp lite wokgrönsaker, blandade i en burk tonfisk, Tandori chicken spice mix och en skvätt grädde. Supergott!

2 kommentarer:

  1. Låter underbart gott! Jag älskar Indisk mat, Naan är en favorit som jag åt i alla tänkbara varianter när jag var i Indien.

    Ha det så underbart!

    SvaraRadera
  2. Kärvegård Konsult - visst är det gott! Så du har varit i Indien, vill också dit. Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...