måndag 22 november 2010

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN - VECKA 7


Denna vecka kommer jag ägna åt en lite mindre rensning, men ack så viktig. Mina viktiga papper som visserligen ligger i en dokumentkorg, men inte alls i den ordning de borde och säkerligen bör inte alla ligga där heller. Men nu ska det bli ordning på torpet.

Hur går det för er andra med rensandet?!?!?!
Ska vi köra några veckor till, eller börjar ni ge upp ;-)?

8 kommentarer:

 1. Jag har rensat, men inte dokumenterat.
  Det är lite mycket nu.
  Jobb, studier och så ska jag göra verklighet av en dröm.
  Jag ska bli egenföretagare :)
  På fritiden till att börja med, men på sikt ska det bli något jag kan göra varje dag.

  Idag har jag rensat i köket. Städat spisen och rensat ur kylen.

  SvaraRadera
 2. Jag rensar också på fortfarande. Fast det har stått lite still nu. Är inne på andra vab-veckan nu och nu har jag åkt dit själv också. Luftvägskatarr och öroninflammation minsann. Sängläge gäller för tillfället :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte uppdaterat vad jag rensat! Usch på mig! Jag fixade dotterns rum i veckan och denna veckan ska jag påbörja jobbet med garderober i hallen! Ojoj...det är ett stort jobb!

  SvaraRadera
 4. Jag rensar på för fullt! Jag tycker det är jätteskönt att rensa såhär innan jul, så det känns städat och manslipper an massa onödiga saker i hemmet när julen kommer. Jag ska lägga upp veckans utmaning nu.

  SvaraRadera
 5. Jag rensar också vidare!
  Mitt stora projekt den gågna veckan var i vår butikslokal i entréplan. Gick riktigt bra (fast än finns det kvar att göra !!!)
  och idag ska jag fota resultatet så här långt =) Jag behöver nästan själv se före- och efterbilder - skillnaden gör en taggad att fortsätta!
  Fast blir också taggad av att inget står ivägen när jag ska gå!!

  Men är så inne i rensandet att det blir lite småområden rensade varje vecka också, inget planerat utan helt plötsligt kommer jag på mig själv med att öppna ett skåp i köket eller liknande, för att hämta något och så står det en grej där som "vad gör den här??" och så är utrensningen igång...!
  Snart är hela köket genomgånget - lådor, skåp, kylskåp/frys, kryddhylla osv. H Ä R L I G T !!

  Vad jag hittar på denna veckan har jag inte klart för mig än, men det klarnar nog under dagen! =)

  God rensningsvecka önsakar jag alla som läser detta! Och, sköt om er!

  SvaraRadera
 6. Den här veckan tar jag lite ledigt från rensandet - jag hinner helt enkelt inte med det. Det känns som att jag knappt hinner vara hemma något. Men nästa vecka kommer jag nog tillbaka!

  SvaraRadera
 7. Jag rensar också för fullt härhemma, men slarvat med dokumenteringen!! Varit lite bloggless ett tag.

  Men som sagt; jag har rensat lite här och där och det känns så otroligt befriande för varje del i hemmet man får ordning på :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 8. !!! Fortsätta?? ja i tanken i vart fall!!! Vart tog hösten vägen Ulrika?? Jag kommer att ta ett julryck lovar jag men annars är jag tacksam för att jag har näsan ovanför vattenytan...Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...