tisdag 16 november 2010

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN - VECKA 6


Bättre sent än aldrig...
Här kommer mitt rensningsuppdrag för vecka 6 i Rensa i Röran utmaningen. Det är ett överskåp i köpet innehållande diverse lösa pryttlar som ska gås igenom.

Vad rensar du denna vecka?

5 kommentarer:

 1. Jag rensar för fullt i vår butikslokal. Själva butiksdelen är i ordning och butiken igång, men i utrymmena bakom tar jag hårda tag nu!
  Ett utrymme-område/dag denna veckan. Får se om det håller veckan ut, men de första två dagarna har det gått vägen ;)

  Och jag är så igång att jag hamnat i någon typ av rensningsmani...
  ...fixar något skåp eller låda i köket nu och då, lagar trasiga saker när de dyker upp, städar kyl och frys vartefter jag lyckas tömma hyllor/lådor (äter mest av vad vi har hemma nu - vore intressant att se de senaste månadernas matkonto...)

  Ja, stundvis undrar man vart detta ska sluta, men jag vet att röjningslusten avtar, lika bra att ha hunnit med så mycket som möjligt innan dess!! =)

  Lycka till med din rensning!

  SvaraRadera
 2. Av någon anledning pågår det rensning precis överallt just nu... svårt att säga exakt var. Har rensat skrot ute på gården - sålde o fick 600 spänn! Rensar i garderober, skåp, o lådor inne i huset. Ute i ladugårdens verkstad pågår stor rensning av "bra-att-ha-saker", som legat LÄNGE... Håller med Handarbete/Pyssel med att vi oxå hamnat i någon slags rensningsmani... det mesta åker ut för att lämna plats åt ny energi.
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Jag har varit dålig på att rapportera vad jag gjort de senaste veckorna, jag har strukturerat om på min blogg så den blir förhoppningsvis lättare att hantera både för mig och mina besökare.

  SvaraRadera
 4. I veckan blev det en riktigt tråkig rensning. Jag rensade undan en hel massa papper från min utbildning. Något jag borde gjort för flera år sedan, men det var nog först nu som jag var riktigt mogen för det.
  http://saraspyssel.blogspot.com/2010/11/rensa-i-roran-del-5-under-sangen.html

  SvaraRadera
 5. Här rensas i stort och i smått, allt från alla halvtomma/halvfulla ketchupflaskor m.m ikylskåpet till kontorspapper, trasiga möbler osv.. det tar aldrig slut...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...