måndag 8 november 2010

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN - VECKA 5

Skäms på mig - jag har kvar samma rensning som jag hade förra veckan. Fast ärligt talat så känner jag mig riktigt nöjd ändå. Mitt rensningsarbete har satt igång en kedjereaktion. Jag håller nämligen på att ställa i ordning en riktigt juste arbetshörna till mig. Den förra rensningsutmaningen var nämligen en del i det arbetet, men jag fick en snilleblixt som gjorde att jag behövde börja i en annan ände med flytt och rensning. Så skåpet på bilden har blivit orensat, men ett par andra skåp inklusive ett skrivbord har fått sig en rejäl rensning..
Jag är inte riktigt klar med allt, så vi får se om jag hinner med skåpet på bilden denna vecka. Det är min ambition, men jag kommer inte att känna mig misslyckad om jag inte gör det.
Känner mig istället riktigt nöjd över min nya lilla arbetshörna i hemmet.

 • Hur går det för dig med dina rensningsprojekt? Får du blodad tand?

8 kommentarer:

 1. Jag får verkligen blodad tand!
  Här är det också kedjereaktion som gäller. Rensar lite här och flyttar något därifrån, hittar förvaring där som passar bättre här och så vidare. Gäller bara att löpa linan ut nu med, så kommer det bli ordning överallt !!! =)

  SvaraRadera
 2. Den här veckan sorterar jag tråkpapper. Alltså räkningar, bank-och försäkringspapper osv.
  Jag är urdålig på att sätta in dem i rätt pärm med en gång och allt brukar hamna i en växande hög.
  Utöver detta fortsätter jag i min tvättstuga/förråd. Det går sakta men säkert framåt :-)

  SvaraRadera
 3. Förra veckan och denna veckan har jag rensat i köket.Fixat nya handtag till köksskåpen,skurat med 'vim' ...alla skåp och lådor.Bort med stekpannan som bara brände vid.osv.......
  kram *piah*

  SvaraRadera
 4. Jag får också skämmas. Det blev inget rensat förra veckan då dottern hade höstlov. Denna vecka ska jag iaf rensa min mailbox som bokstavligen håller på att svämma över!!

  Inte mkt att läsa om kanske, och svårt att visa bilder på en mailbox ;-) men här är länken till inlägget som även handlar om lite annat smått o gott:


  http://vendelasextioatta.blogg.se/2010/november/glest.html

  SvaraRadera
 5. Hej hej hallå.. jag är också med och rensar, men ser inte mitt namn i listan (usch nu känner jag mig petig) åkte med ett gäng svarta sopsäckar till återvinningen idag igen.. tar det aldrig slut undrar man.. Plus att jag sålt en ridoverall som bara hängde och dammade, köparen mycket nöjd att få vara varm i vinter för billig peng.

  SvaraRadera
 6. Jag tillhör också dem som nyligen har antagit utmaningen. Den här veckan har jag fått ny toalettstol efter att ha tänkt tanken i ett år. Passade på att rensa 2 badrumsskåp - det gick ganska fort eftersom jag gjorde en rejäl utrensning i våras.
  Har också på egen hand rensat avloppsrören under köksvasken (har inte gjorts sen jag flyttade in för 25 år sen). Därmed blev även utrymmet under vasken städat och röjt.

  SvaraRadera
 7. Den här veckan blev det rensning av pärmarna med viktiga papper. Trist, men snabbt och nödvändigt!

  http://saraspyssel.blogspot.com/2010/11/rensa-i-roran-del-4-parmar.html

  SvaraRadera
 8. Jag har rensat mycket mer än veckans utmaning de senaste veckorna, så visst har jag fått blodad tand! Det är så skönt att rensa ut såhär innan jul!

  I helgen rensade jag ur ett barnrum - det blev en överfull sopsäck - och så rensade jag veckans utmaning som var en överfull bänk. Bild på bänken kommer.

  Det är skönt att rensa bort!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...