fredag 26 november 2010

GE DIG SJÄLV...... en fantastisk fredag!
Ljus och värme från Ulrika

5 kommentarer:

 1. Tack, och detsamma till dig.. Jag ska ha en härlig fredag med adventspyntning och uppsnyggning av hemmet. Det kommer att bli jättefint.

  Hälsningar Elvira

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma Ulrika! Jag ska mysa i mitt syrum hela dagen, titta på webbteve och bara ta hand om mig själv. Bättre än så blir det inte - möjligen om man har en medbrottsling. :)

  SvaraRadera
 3. Tack! Det ska jag göra. just nu lyser faktiskt solen, den är välkommen!

  SvaraRadera
 4. Tack för det, jag hade en fin fredag, trots lite krångel på jobbet. Med fokus på att lösa problemet i stället för att älta det, gick allting väldigt smidigt.

  Vill lämna en kommentar angående ditt tidigare inlägg om hälsa och välmående. Jag har träffat på samma problem då jag arbetade som folkhögskollärare.

  Det verkar som om jantelagen fortfarande har ett starkt grepp om många människor. Det är ett jättestort problem. Jag har träffat människor som närmast vägrat att ta emot beröm, uppmuntran och komplimanger. Det tycks ha fått dem att känna sig obehagliga till mods.

  Tänk att få uppskattning för något, och resultatet blir att man känner sig skamsen och ovärdig! Detta oavsett om det gällt en prestation eller bara för att man är den man är.

  Det var ett tänkvärt inlägg du skrev och jag kommer inte att släppa taget om det.

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 5. Elvira - hoppas din fredag blev lika härlig som den lät :-).

  Anna - det låter som om du har haft en riktigt härlig fredag.

  Maria - hoppas du kunde njuta av skön sol och vacker vit snö.

  Vaktmästarn - att vara lösningsfokuserad är alltid det bästa alternativet! Jag håller med dig om att en del människor har svårt att ta emot komplimanger och vänliga ord. Många gånger handlar det om ovana, så om man inte ger sig utan fortsätter att dela med sig av beröm, fina ord och omtanke så brukar de "tina upp". Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...