söndag 24 oktober 2010

PASSIONENS TRE HÖRNSTENAR

Just nu förundras jag mycket över KRAFTEN och MAGIN som Passionscoachningen skapar - både i mitt och i de jag coachars liv. Ändå är det så enkelt. Men det är ofta så i livet. När man har insett de enkla och självklara då blir det lätt. Då är det som det ska vara. Då gör vi RÄTT.
Janet och Chris Attwood har skrivit boken "The Passion Test: the effortless path to discovering your life purpose". De förklarar att det krävs tre saker för att kunna leva sitt liv i/med Passion:

 • INTENTION - Du måste vara klar med VAD det är du vill.
 • ATTENTION - Du måste ha en plan för hur du ska göra och agera efter den,
 • NO TENSION - 1. Agera från lugn och harmoni. 2.Gör allt du kan, släppt det sedan och ha tillit.
När jag arbetar med Passionscoachning utgår jag en hel del från Janets och Chris program, men, jag har "försvenskat" det en hel del. Jag har också lagt till bitar som jag tycker är viktiga och som ger en bättre helhet och ett tydligare resultat.
HÄR kan du se och höra Janet Attwood berätta om Passion och Passionstestet.

Hela den spännande "Passionsresan" startar med att du tar reda på vad som verkligen är viktigt för dig i livet. Dina top 5 viktigaste områden. 

 • Är du på det klara med vad som är viktigt för dig och vad du bör prioritera?


5 kommentarer:

 1. Jag känner personligen att jag inte har en aning om de och hur jag ska ta reda på de. Jag har väldigt mycket att jobba med just nu om vem jag är, hur jag vill vara, vad som är vikitgt för mig och vad jag vill göra.

  SvaraRadera
 2. Jag vet vad jag vill göra. Dessvärre har jag inte modet att genomföra det. Inte ännu. Men jag hoppas att det håller på att mogna i takt med att jag jobbar på att våga.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Prøver igjen med litt mindre skrivefeil... Utfordringen ligger alltid i å vite hva man vil. Coacher er så flinke til å snakke om dette, og alle "enkle" veier til å nå målet, men så lite flinke til å vise hvordan man finner ut hva man egentlig ønsker.

  Når man virkelig vet og kjenner sin indre drivkraft, ligger jo kraften og potensialet innebygd i dette. Ofte så tror vi at vi vet hva vi ønsker å oppnå, men innerst inne, kan en annen motivasjon være sterkere. Skulle ønske coacher generellt var finkere til å lokke/lete frem de innerste ønskene. Det er nemlig der drivkraften og magien om du vil, ligger, til å virkeliggjøre ønsket.

  SvaraRadera
 5. Ensamma mamman - du måste fråga dig själv. På riktigt. Tänk och skriv och skriv och tänk. Leta ledtrådar. När känns det bra? När har det känts bra? Vad gör du då? Var är du då?
  Viktigt också för din del tror jag att inte se det i ett för stort perspektiv. Det fina och goda finns också i det lilla, i vardagen. Börja där och du kommer att lära dig att expandera.

  stort och smått - det kan vara en process. Håll kvar dina drömmar, vårda dem. Och jobba på ditt mod! Lycka till!

  Webtussa - så BRA du beskriver det!!! Jag måste skriva ett inlägg så att alla kan läsa. Du har så rätt och det är så viktigt. Hoppas att du tycker att det känns ok.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...