fredag 22 oktober 2010

ERBJUDANDE PÅ VINTERNS FÖRELÄSNINGAR

Jag har nöjet att få erbjuda några specialsammansatta föreläsningar under vinterhalvåret som ni på ditt företag/din förening etc. får till specialpris.
Föreläsningarna kan hållas i 1 eller 2 timmar och kostar:
1 timme: 2000:- (+moms) ord pris 3500:-.
2 timmar: 4000:- (+ moms) ord. pris 7000:-.
Eventuell kostnad för resa (utanför Västerås) tillkommer.

Välj mellan dessa föreläsningar:
&   ·  Arbetsglädje/Samarbete: Vad är det som får oss att må bra och trivas på jobbet? Vilka är våra drivkrafter. Hur kan vi själva påverka vår arbetsglädje? Jag pratar också om varför det ibland kan vara så svårt att samarbeta och vad det är vi alla kan tänka på för att underlätta – både för oss själva och för andra.
      ·  Finn din Passion: Vet du vilka dina passioner är i livet? De tillfällen när du mår som allra bästa? Om du lär dig att hitta fokus och ta reda på vad som verkligen betyder något för dig här och nu så kommer du mycket lättare att hitta passionen. En wowupplevelse!
&   ·  Stressa rätt: Många upplever stressfyllda situationer både på jobbet och privat. Hur ska vi tänka för att inte fastna i stressfällan? Vad kan vi göra för att underlätta för oss? Är stress kanske bra för oss? Information och praktiska tips.
&   ·  Mitt ansvar – Mitt liv!: När du inser att det är du som har ansvaret för ditt liv och dessutom inser att du klarar av att fatta beslut och förändra sådant som eventuellt behöver förändras, då kan du skapa magi i ditt liv. Genom att lära dig att hantera det handlingsutrymme som du har efter dina förutsättningar så kommer du att inse att även små delar kan få stor betydelse. En föreläsning av stor betydelse.
&   ·  Jag är EGOlogisk: Genom att tänka lite mer på dig själv och göra saker som du mår bra av så kommer du automatiskt att bli en bättre medmänniska. Lär dig hur här!

Samtliga föreläsningar innehåller bakgrund baserad på aktuell forskning. De presenteras med en blandning av humor och allvar. Jag håller gärna en dialog tillsammans med åhörarna och uppmuntrar spontana frågor och diskussioner. Gemensamma eller individuella övningar samt material för fortsatt (tanke)arbete bjuder jag också på. Målet är en givande, underhållande men också tänkvärd stund tillsammans. Jag vill så frön som när de får gro gör att positiva förändringar börjar växa av egen kraft.

Jag erbjuder också skräddarsydda föreläsningar för ditt företag inom områdena ovan eller annat som är aktuell för er. Hör av er för den diskussionen kring detta.

För bokning och mer information, kontakta mig på:
telefon: 070 – 275 58 50
Eller mejl: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...