tisdag 21 september 2010

JAG KAN BLI DIN JOBBCOACH


Jag är väldigt glad över att återigen få möjligheten att arbeta som jobbcoach.
Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen har rätt att under tre månader (kostnadsfritt för dig) få jobbcoachning. Jag har i nuläget några platser kvar och erbjuder jobbcoachning IRL, alltså med möten i Västerås, eller via telefon, mejl och/eller Skype. Det innebär att jag kan coacha dig var du än bor i Sverige.
I min jobbcoachning får du:
 • Tips och stöd i att skriva CV, ansökninghandlingar, intervjuträning, nätverkande och allt annat som är av vikt rent praktiskt när du ska söka jobb.
 • Du får även jobba med din självkänsla/självförtroende och din förmåga att se dina möjligheter och att till och med börja tycka att det är riktigt roligt att ta ansvar ;-).
 • Dessutom måste det så klart ingå lite passionscoachning. För allt går så mycket lättare i livet om man förstår vad som är viktigt och hittar sin väg att nå dit. Bonusen blir mer passion och glädje i livet.
Om du eller någon du känner är i behov av en jobbcoach, så kontakta mig på:
kontakt@ulrikagabriel.se
så får du mer information om hur du kan gå tillväga.

2 kommentarer:

 1. Hejsan hejsan
  minns du min kompis jag tipsade dig om.... Det blev totalt stopp från högre befattning där att ta in någon utifrån...
  Jag blir så trött alltså. Vad är det för fel på organisationer som behöver förändra men är livrädda för att skapa det nödvändiga. Trist för min kompis men värst och sämst för alla anställda på den platsen kan jag säga - de behövde dig.

  SvaraRadera
 2. Fokus mot framtiden - så är det tyvärr ganska ofta. Om de bara förstod att det för det mesta inte är så mycket som ska till för att det ska kunna bli stora förändringar - både för individer och organisationen.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...