onsdag 29 september 2010

JAG ÄR NYFIKEN PÅ...


... om du inte behövde bekymra dig om att tjäna pengar, vad skulle du syssla med då?

14 kommentarer:

 1. Först och främst skulle jag flytta från Sverige. Jag skulle köpa mig ett litet hus i ett mycket varmare land, helst i en liten by med närhet till människor som vet att sätta sånt främst...gärna också nära havet. Jag skulle sen ägna mig att att utveckla mig inom måleri och skrivande.

  SvaraRadera
 2. Skriva böcker! Jag skulle se till att få ur mig alla erättelser jag har inom mig och äntligen få ge ut min/mina böcker.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle åka till Indien och yoga från morgon till kväll och när jag blev mätt på det skulle jag bosätta mig någonstans vid havet, gärna värme, sen skulle jag faktiskt vilja prova på en massa olika yrken. Det finns ju så himla mycket roligt att prova på. Vattenskidor, Nya Zeeland, trädkramare, sy kläder... listan kan göras lång. Men vad är det som stoppar mig från att göra alla dessa saker... egentligen.. ;)

  SvaraRadera
 4. Å, vilken dröm! Jag skulle sy och skapa, läsa, skriva, odla och njuta.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle skriva böcker. Det gör jag förstås nu också, men nu är det mer på fritiden än på jobbtiden. Sen skulle jag vilja jobba med barn/ungdomar och böcker, kanske med sagostunder eller andra bokprojekt. Och så skulle jag förstås ägna massor av tid med familjen, vännerna och till personlig utveckling. Vad härligt det vore!

  SvaraRadera
 6. Ideellt arbete. Barnfonden, Action aid..

  SvaraRadera
 7. Det jag redan gör :-)
  Har gjort valen i mitt liv och lever det liv jag önskar.
  Om jag inte behövde tänka på pengarna skulle det dock vara mer av vissa saker i vardagen men som helhet som nu fast kanske lite bigger and better :)

  SvaraRadera
 8. Resa mer. Vara vid havet i värmen. Kanske skriva. Fördjupa mig mer i egen yogaträning. Ideelt arbete/projekt. Ja, det finns mycket att hitta på..

  SvaraRadera
 9. Flytta till Mallorca med min älskade familj och skriva, skriva och skriva!!!

  SvaraRadera
 10. Öppna ett litet pensionat med våffelstuga. Hålla temahelger och pyssla om trötta mammor o pappor till ett rimligt pris.

  SvaraRadera
 11. Precis samma som nu :-)

  D.v.s. jobba (fast då kanske det skulle kallas något annat???) med människor som har det svårt, läsa någon kurs när jag får lust och vara med min familj och vänner.

  SvaraRadera
 12. Bo i Grekland nära havet. Läsa, sticka, leva...

  SvaraRadera
 13. Gå alla intressanta utildningar som jag så gärna vill och drömmer om och sedan jobba med det (och då skulle jag ju kunna jobba med det ideelt också :)

  Köpa vovve.

  Åka till Italen och kolla fotboll på fullsatt arena.

  Åka på andra spännande resor med familjen.

  Yoga i Indien vore häftigt...

  SvaraRadera
 14. Resa ett par gånger om året, långresor. Starta ett större företag, dvs anställa direkt och bygga upp det stegvis därefter. Sedan skulle jag arbeta i företaget men ha mer semester än vad som är möjligt idag. Köpa en hund till min dotter skulle jag också göra. Det finns inget hon önskar sig så hett och har gjort i flera år. Dock kräver det tid och tid är pengar..ibland.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...