fredag 2 juli 2010

DRÖMMAR


Tänke dig att alla dina drömmar är som en blomsteräng. Full av vackra blommora att titta (tänka) på när du behöver kraft, glädje och energi. Det har inte alls någon betydelse att de flesta av dina drömmar och fantasier troligtvis inte kommer att bli uppfyllda. De finns ändå med dig. De kan ge dig kraft i vardagen när det känns lite trist och tråkigt. Precis som om du skulle gå ut och plocka en liten bukett för att glädja dig.

En del tycker att det är helt meningslöst att fantisera och drömma om saker som ändå inte kommer att inträffa. Jag tror att det fyller en viktig funktion i våra liv. Och vem vet, en vacker dag (eller en regnig och ruskig) inträffar något som gör att en av dina "omöjliga" drömmar helt plötsligt blir verklighet.

Mer drömmar och magi i vardagen!

4 kommentarer:

 1. Hi, hi!
  (nu kan tydligen egot i mig inte låta bli att kommentera)

  Mer magi åt folket, absolut!

  Men magin för mig finns inte i drömmar och fantasier utan istället i Nuet. Där/här är jag F R I och allt Ä R precis som det ska vara.

  Att andra vill drömma Ä R precis som det ska vara - också. ;)

  Soliga hälsningar/Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Helt rätt!
  Mer magi i vardagen.

  SvaraRadera
 3. S o F - ja du ska då alltid vara obstinat ;-). Skämt å sido, visst är det så att magin kan och bör hända i nuet. Men det kan ju inte alltid vara så. Som vanligt handlar det om en bra balans. Ha det gott du med.

  Anneli - :-)

  emsa - puss

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...