söndag 11 juli 2010

BOKTIPS - "VÄGAR TILL VISDOM" av Stefan Einhorn


På bara några dagar läste jag ut denna boken, Stefan Einhorns senaste - "Vägar till visdom". (klicka på länken och provläs) Den var både lättläst och intressant. Jag tycker om Einhorns språk och hans sätt att ofta blanda in historier och liknelser från verkliga livet. Det ger boken substans.
Einhorn blandar konkreta fakta för att förklara hur människan fungerar, berättelser ut livet och ger tips och råd på hur vi alla kan bli visare. En klart läsvärd bok.

Jag har ett extra "gott öga" till Stefan Einhorn sedan en av mina coachingkunder fick möjlighet via en tidning att få en privat coachingsession med honom. Jag tyckte att det var en fantastisk möjlighet för henne att få höra nya infallsvinklar och så även min kund. Efter mötet mejlade hon mig manuset som skulle i tryck och det visade sig att Einhorn hade pratat om, och föreslagit i princip exakt samma saker som jag redan hade tagit upp ;-). En liten bekräftelse för mig att jag vet vad jag pratar om - jag hyser nämligen mycket höga tankar om Stefan Einhorn och hans kunskap och erfarenhet.

4 kommentarer:

 1. Jag läste själv ut boken igår, och tycker att den var helt underbar! En bok man känner lite saknad av när man läst ut den.

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika! Jag vet ju att du gillar och har tipsat om Storytel förut. Nu finns det ett erbjudande där man får testa det gratis i 1 månad och man får välja 2 böcker. Det gäller för iPhone och android telefoner. Kolla i min blogg om du vill veta mer. Själv är jag i full gång att lyssna på Babbens bok: Jag vägrar att dö nyfiken. Kram

  SvaraRadera
 3. Mats - visst var den bra :-)! Alla Einhornsböcker är både läs- och tänkvärda. Har du läst några fler?

  SvaraRadera
 4. Ensamma mamman - Tack för tipset! Babbens bok har jag inte själv läst/lyssnat på, men är nyfiken. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...