onsdag 23 juni 2010

MOTIVERAS AV ANDRAS MOTIVATION

På sajten http://www.43things.com/ kan du läsa vad andra människor drömmer om att göra/uppnå och du kan också läsa om hur många som faktiskt har gjort dessa saker och på vilket sätt. Otroligt motiverande på många sätt.

Själv har jag en dröm om att någon gång i livet få simma med delfiner. På sajten ser jag att 7.757 personer delar min dröm.
Jag älskar delfiner. Filmen "Det stora blå" har jag sett måååånga gånger. Jag har dock aldrig kommit närmare delfiner än att titta på dem i Kolmården. Men någon gång så ska jag definitivt se till att jag får simma med delfiner. Jag funderar på att boka en sådan HÄR upplevelse i Kolmården.

 • Vad drömmer du om att göra - som du faktiskt kan se till att uppnå?

6 kommentarer:

 1. Ja klart du ska förverkliga din dröm. Jag fick klappa delfin på Kolmården när jag var dit och gjorde ett reportage. Sen simmade jag med delfiner när vi var i Mexiko 2007.
  Nästa gång ska jag absolut simma med vilda delfiner :)
  De är magiskta varelser!

  SvaraRadera
 2. Drömmer inte.
  Har fullt upp med Nuet. ;)

  Önskar dig en riktigt fin Midsommarhelg Ulrika!
  (undras hur det har gått med dina ögon tro?)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Min dröm går i uppfyllelse 1juli-10, då ska min älskade son+jag åka till malta o simma med delfiner o se en papegojshow. Längtar:-)

  SvaraRadera
 4. Tänk bara på att delfiner i fångenskap oftast inte alls mår bra, och egentligen borde vi alla bojkotta delfinshower när vi åker utomlands. Om det inte fanns någon efterfrågan så slapp delfinerna att leva sitt liv i fångenskap i klorerart vatten och få en hel del skador av det. Efter att ha läst hur delfinerna har det i fångenskap så kommer jag ALDRIG mer att betala för att se en delfinshow och stödja handel med så vackra djur!!

  SvaraRadera
 5. Tycker även jag att du helt klart skall förverkliga din dröm!!

  Min dröm just nu är att kunna hjälpa andra med mina erfarenheter vad gäller att minska i vikt och motionera. Med tiden hoppas jag att det kan utvecklas till något klokt ;)

  Glad Midsommar =)

  SvaraRadera
 6. Fokus mot framtiden - åh lyllos dej!viss tä det något magiskt och nästan heligt över dem.

  S o F - nuet kan vara som en dröm om man tar sig tid att njuta ;-). Jag önskar dig med en aöödeöes underbar midsommarhelg. Ta hand om dig. Kram

  Gladavera - TA MIG MED!!!!!!

  Ann-Sofie - men det låter ju inte bra :-(. Jag som blev glad över att en del av pengarna man betalar för att få umgås med delfinerna på Kolmården går till att hjälpa delfinerna i världen. Jag får kolla upp det där lite noggrannare. Tack för att du berättar!

  Kicki - du ska absolut se till att leva din dröm Kicki! Din klokhet ska du dela med dig av. Lycka till!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...