tisdag 4 maj 2010

TRE TRALLANDE JÄNTOR...

...eller i varje fall tre nya härliga bloggföljare har jag den äran att välkomna idag.
Först ut är den här lilla sötnosen som går under benämningen "Pysselstugan". Jag kan inte se om du har någon egen blogg, men om du har det får du gärna höra av dig om var vi hittar dig.
Uppdatering: Men det här var ju inte vilken bloggföljare som helst utan härliga Nettan som dessutom visar oss de mest underbara saker man kan göra med en virknål och lite garn på sin blogg "Pysselstugan". Fantastiskt inspirerande med massor av fina bilder och härliga tips. Imponerande måste jag också tillägga, för det tålamodet som krävs för att åstadkomma dessa fina alster skulle jag aldrig kunna uppbåda. Härligt att ha dig med här Nettan!Den här vackra blomman är signaturen för Maria aka. Swedish Yogini. Maria skriver sin blogg "Swedish Yogini in England" på engelska. Vi får följa hennes liv i England och inte minst ta del av hennes stora passion - Yoga. Många tips för den yogaintresserade och massor av vackra foton.Och sist, men inte minst, får jag välkomna Märta som vi hittar på bloggen "Blås på, Märta!". En underbar och humoristisk blogg måste jag säga. Märta själv presenterar sig på det här sättet: "Tant med stark motvilja mot särskrivningar men med förkärlek att peppra texter med utropstecken!

Tycker att skratt och kärlek är det viktigaste som finns och har lyckligtvis massor av detta i mitt liv!
Lever i min lilla skyddade verkstad på landet med maken P, hunden F (som tror att han är katt) och katten O (som tror han är en hund)."

Varmt välkomna hit tjejer! Dela gärna med er av era tankar och åsikter!

4 kommentarer:

 1. De är verkligen härligt att du skriver om alla dina bloggföljare.

  För det första känner man sig både speciell och väldigt välkommen och sen är det ju bra för ens egen blogg med lite publicitet. Det gör ju dessutom att jag har hittat in till en massa härliga bloggar som jag antagligen inte hade hittat till annars.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för välkomnandet! Jag har ju haft den stora förmånen att bli inspirerad av dig tidigare, och framåt sommaren ska vi ses igen en stund - det ser jag fram emot =)

  Adressen till Pysselstugan är www.jazz67.blogspot.com
  Där låter jag min och dotterns kreativitet flöda fritt, just nu är det väldigt mycket virkat men en och annan sak i lera eller snöre kan man också hitta =)

  Nettan ♥♥

  SvaraRadera
 3. Vilket fint välkomnande! Tack!
  Är medlem i din Facebookgrupp och har läst din blogg ett tag med stor behållning och glädje! :)

  SvaraRadera
 4. Hej och Tack för välkomnandet =) Det känns såklart extra roligt! Vilken fin idé.
  Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...