måndag 24 maj 2010

RENSA-I-RÖRAN UTMANINGEN AVBLÅST!

Ledsen hörrni, men jag kan inte prioritera "Rensa-i röran Utmaningen i nuläget. Det är alldeles för mycket annat som tar tid just nu. Det betyder inte att jag inte har saker som behöver rensas, utan att jag helt enkelt prioriterar annat som t.ex. min nystartade firma.
Jag märker också på responsen bland er som deltagit att den mattats av. Helt naturligt eftersom våren och värmen lockar oss att göra andra saker än att rensa i våra hem.
MEN, vi kommer tillbaka!
Jag återkommer med stor sannolikhet med en ny utmaning för att uppmuntra oss till att rensa i våra röror - kanske redan till hösten.
Fram till dess är det så klart fortfarande väldigt tillåtet att fortsätta att rensa för den som vill.

3 kommentarer:

 1. Hej Ulrika! Det här är första gången jag snubblat på din blogg, just för att jag sökte på orden "rensa i röran". Underbar utmaning du startade! Anledningen till att jag sökte på dom orden är för att jag själv kickade igång en utrensning igår kväll (och har fortsatt idag) och letade efter tips, kloka ord och inspiration. Ikväll har jag rensat ut saker från skoltiden, mycket just från högstadiet och gymnasiet (jag är nu 23). Det drog upp oväntat mycket känslor, jobbiga känslor. Men jag ser det som känslor jag nu kan släppa iväg i takt med att jag slänger skiten. Tror du det kan vara så? Och de saker jag sparar känns nu mer roliga att ha och mer värdefulla, inte som en hög skit uppe på vinden, utan som skatter.

  Tack för en peppande sida!

  SvaraRadera
 2. Linnea - roligt att du hittade hit och varmt välkommen! Visst är det så att våra saker frambringar känslor. Nu gör du dig av med gammal energi och kan istället släppa in nu och fräsch. Har du läst boken "Rensa i röran med Feng Shui" av Karen Kingston. Den är jättebra och handlar bland annat om det du skriver.

  SvaraRadera
 3. Jag fortsätter med mitt rensande hur som helst!! =)
  Gissa hur mycket som är rensat ut makens arbetsrum...? Har spacklat väggarna, väntar bara på lite mer inspiration o dåligt väder! Kan ju inte vara inomhus när det är sol ute!!
  Tack för peppningen o jag fortsätter läsa din blogg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...