söndag 9 maj 2010

IDAG SÄGER JAG VÄLKOMMEN TILL:

Ann Granlund som vi hittar på bloggen "Textiltryck - Ann Granlund". Är du det minsta lilla intresserad av textilier av allehanda slag och färg och form, så MÅSTE du hälsa på hos Ann!!! Det är fantastiska skapelser hon visar. Ann presenterar sig själv så här: "Välkommen till min blogg! Jag jobbar heltid med att handtrycka textilier i egen design . Jag älskar att rita och kombinera färger, helst vill jag göra nya mönster varje dag. Gärna stora mönster, ofta i starka färger på bomull eller linne. Tygerna blir gardiner, väggtextilier, kuddar, dynvar, dukar, brickor, handdukar, kassar och penaler. Jag inspireras av djur, natur, sagor och musik. Mitt formspråk är frodigt och organiskt, jag dras till böljande vågformer och många mönster har naivistiska drag. Jag är övertygad om att vi påverkas av färger och former, och att vi mår bra av att omge oss med vackra saker. Jag vill göra er glada med mina textilier. På fritiden tycker jag om att blogga, baka, laga mat, besöka loppisar, samla på saker, spela fiol, läsa, promenera, träffa inspirerande människor och givetvis umgås med mina tre vuxna barn, varav två studerar i Sverige. Bloggen handlar huvudsakligen om mitt hantverk men även glimtar ur mitt liv i övrigt. Min ateljé och butiken SALT, där jag säljer mina textilier, hittar du i Sjökvarteret i Mariehamn, på Åland."


Britt-Inger, så härligt att ha dig med? Britt-Inger hittar du på den livsbejakande och härliga bloggen "Bimsans Krusiduller". Så här lyder hennes presentation: "Jag är en kvinna på 50+ som bor några mil utanför Umeå, tillsammans med min man, två barn och en katt (2 barn utflugna + 2 bonusbarn i Norrköping). Ett av mitt största intresse är scrapbooking, men har alltid hållit på med "hand" arbeten av olika slag i hela mitt liv."Sist men absolut inte minst har "Jo´s Health Corner" anslutit sig som bloggare. Johanna som skriver bloggen kommer från Sverige, men bor och verkar i USA som aromaterapist. Det nästan känns på doften när man tittar in på hennes underbara blogg. Hon presenterar sig på engelska, och då ser det ut så här :"I am an Aromatherapist. I raise my children holistically. I am also running a holistic sport counseling/coaching company with my husband. www.naturallysports.com."

Jag är glad att ha er med som bloggföljare tjejer! Hoppas få se och höra från er mer framöver.

2 kommentarer:

 1. Hej.....
  Blev jag snopen då.....att jag var i din blogg ;) så roligt sååååå.. :)
  Ha det gott och hoppas att helgen har varit bra. Min har varit underbar med blåbärsplantor i trädgården och en krattad gräsmatta...och ont i kroppen ;)
  Kramar.

  SvaraRadera
 2. Hej, jag blev ochså lite förskräckt först, tänkte den där känner ju jag .... sen fattade jag att det var jag själv. Har ju sett att du brukar presentera dina följare, det är en jättekul idé. Det är givande att besöka din inspirerande blogg, Tack!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...