lördag 8 maj 2010

ATT BERIKAS AV MÖTEN OCH ANDRAS ERFARENHETER


 

Tillbaka nu efter nästan två hela dagar på Kungsörstorps Hotell & Restaurang. Vilken underbar plats på jorden! Visserligen var vindarna bitande kalla, men solen sken på oss 27 kvinnor som samlats för att inspireras av föredragshållare och inte minst varandra. Den gemensamma nämnaren för utom "könet" var att vi alla är företagare och medlemmar i Kvinn Tätt eller någon underliggande paraplyorganisation för företagsamma kvinnor i Västmanland.

Vilken härlig känsla med allt engagemang, all kunskap, all generositet och allas nyfikenhet och vilja att dela med sig av sina erfarenheter. Temat för konferensen var det egna ledarskapet och att hitta kraften i detsamma. Vi har som sagt lyssnat på föreläsningar, diskuterat, skrivit, funderat, pratat, delat med oss, lyssnat ,ätit gott, druckit gott, sjungit och dansat.

Väl hemma är jag väldigt trött. Att ta emot nya intryck är tröttsamt hur roligt man än har. Jag är också mycket nöjd. Min behållning från denna konferens var:
 • Att få tillfälle att lära känna en massa nya härliga kvinnor.
 • Fått förmånen att lyssna på två mycket duktiga föredragshållare, Cecilia Zadig och Lena Palmer.
 • Själv fått förmånen att inspirera, berätta vem jag är och om mina tankar, inte minst kring vikten av att vara EGOlogisk.
 • Knytit kontakter som troligtvis kan leda till ett eller annat samarbete framöver.
 • Att jag fått egen inspiration till saker jag kan göra i mitt föetagande.
Med andra ord en riktigt härlig och givande konferens!

2 kommentarer:

 1. Det låter alldeles underbart. :-) Härligt med alla inspirerande möten. Ska själv på en inspirationsdag om någon vecka och ser verkligen fram emot det. Ha en skön söndag!!!

  SvaraRadera
 2. Alexandra - så spännande! Hoppas att du delar med dig ;-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...