fredag 28 maj 2010

AYURVEDISK YOGA MASSAGE


I går var jag hos Maarit på amras och fick Ayurvedisk Yogamassage. Det var första gången och jag var både nyfiken och förväntansfull. Jag har fått höra många positiva erfarenheter från andra när jag har berättat att jag skulle gå. Nu var det alltså dag att själv få prova.
Jag träffade Maarit i hennes mysiga lokal på Skultunavägen i Västerås. Massagen utfördes på madrasser på golvet och det var en riktigt häftig upplevelse. Det var både som "vanlig" massage med härlig olja och dessutom med otroligt sköna "stretchningar" av alla kroppens leder ( detta motsvarar yogan). I 90 minuter pågick massagen och det var alldeles underbart!
Sedan jag var tonåring har jag besvärats av ett knä som blir inflammerat med jämna mellanrum. Det onda knät har gjort att jag har svårt att sträcka ut lårmuskeln vilket nu gör att benet är mycket stumt och oflexibelt. Marit konstaterade att det egentligen inte är knät i sig det är fel på utan att problemet troligtvis sitter uppe i höften. Det är bara att stretcha på för mig för att jobba ut muskeln.

Mer Ayurvedisk yoga massage kommer det definitivt att bli för min del. Det var verkligen än skön upplevelse. Har du inte provat tycker jag definitivt att du ska göra det. En massageupplevelse utöver det vanliga.

3 kommentarer:

 1. Härligt att höra att du blev nöjd. Och mye bra nyhet att det inte är knät som är problemet. Ja det ska bli nice att få en behandling nästa vecka.

  SvaraRadera
 2. Ingela - ja du har verkligen något härligt att se fram emot :-D! Jag ska boka en till tid inom en snar framtid.

  SvaraRadera
 3. Har bara hört talas om men inte testat! Låter som om det är dags att prova det här!!

  Undrar om jag kan få med kommentaren nu då!!
  Har blivit utsläng 5 gånger när jag försökte va med i din lilla trevliga tävling!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...