torsdag 15 april 2010

VILKEN HÄFTIG "GREJ" DET BLEV

I veckan drog jag igång mitt projekt "Fin Form - 2010". Jag har arbetat med stora delar av materialet med kunder enskilt tidigare. Nytt är att det nu sker i gruppform och med en blogg som bas. Bloggen är bara öppen för de som är medlemmar i "Fin Form - 2010".

Vi har bara varit i gång sedan början av denna vecka, men jösses vilken dynamik det blir! Med i denna omgång är 30 härliga tjejer/damer/kvinnor/tanter/kärringar (fritt val). Alla med samma mål , att må bättre och vara mer tillfreds med sig själva efter de 12 veckorna som "Fin Form - 2010" håller på. Det blir något speciellt med att arbeta tillsammans i grupp. En kraft, en glädje, vilja och ett otroligt stöd.

Denna grupp är full ( till och med överfull), så det finns tyvärr inte någon möjlighet att komma med. Men efterfrågan har varit stor och jag kommer att starta upp en ny grupp i slutet av augusti (återkommer med datum). Då kommer deltagarantalet att var mer begränsat. Jag har redan nu fått in ett par anmälninga om att få vara med i nästa omgång. Om du redan nu känner att det här är något för dig, så går det bra att mejla in din föranmälan till mig på : kontakt@ulrikagabriel.se. Du får då en plats reserverad för dig, men anmälan är inte bindande. Läs mer om vad "Fin Form - 2010" handlar om HÄR. Obs! Till hösten gäller det ordinarie priset 695:- för 12 veckors medlemsskap, tillgång till bloggen samt fri rådgivning per mejl av mig.

5 kommentarer:

 1. åh vad det låter spännande! Och som sagt, jag kommer att göra något liknande, fast kanske mer med inriktning på att hitta lugnet.
  LYCKA TILL!

  SvaraRadera
 2. Tjoho! Grymt kul med så stor respons.

  SvaraRadera
 3. Är så glad att jag gick med i Fin form!!

  Men är det 30 stk med?? Jag trodde det "bara" var 20 :-)

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. åh, vilken underbar idé! Lycka till med allt! Roligt att det går så bra. Kram kram

  SvaraRadera
 5. Yogamamma - det låter som en kanonidé. Jag ger dem energi och du lugnar ner dem ;-). Jag tror att båda behövs!

  Alexandra - eller hur!

  Vendela - jag med, att du gjorde alltså .-D! Jo, det är 30 med, men alla har inte registrerat sig som följare.

  Siv Af Sweden - visst är den toppen! Nästan genialisk ;-). Stor kram tillbaka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...