fredag 9 april 2010

TACK FÖR EN MULEN DAG!

I år har jag verkligen haft problem med min pollenallergi. Det började redan första veckan i mars med "kli" i ögonen. Sedan har det bara eskalerat. Nu är ögonen illröda, rinner, kliar,svider samt luftrören ansträngda. Jag har aldrig haft så här mycket problem med pollen tidigare. Visst kan jag haft lite känningar, men det är inte jämförbart. Häromnatten kunde jag inte sova för att det gjorde så ont, sved och kliade så mycket. Jag var tuvngen att gå upp och ställa mig i duschen klockan 3. Det lättade lite.

Jo då, jag har provat all medicin som tänkas kan mot allergi, men får ingen bättring tyvärr.
I går var jag på andra beösket på "Allergi- &Smärtmottagningen " i Enköping. Där arbetar Mattias med något som heter Bioresonansterapi och det ska kunna bota både smärta och allergier - för alltid.
I dag är det mulet ute och har regnat ute. Det är goda förutsättningar för en pollenallergiker. Idag känns faktiskt ögonen bättre, peppar peppar. Om det beror på behandlingen, vädret eller är en kombination, det vaet jag inte. Jag är bara tacksam!

6 kommentarer:

 1. Trots att jag inte har problem med pollen är jag också glad för en mulen dag. Jag behöver nämligen städa inne, och det är INTE roligt att göra när solen skiner och man vill ut.
  //Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Då är jag också tacksam för mulet väder idag. Kram!

  SvaraRadera
 3. Det finns en "sån" mottagning där jag bor också och jag vet en som säger att hon blivit av med hundallergin och har skaffat 2 hundar!!
  En som blev av med citrusallergi och en som blivit av med sin onda jästsvampsmage... Sen är ju läkarvetenskapen måttligt intresserad att höra talas om sånt där "hokus pokus" men ibland måste man våga prova. Kram

  SvaraRadera
 4. Men fy så jobbigt du har det! och att ingenting hjälper! Hoppas att behandlingen i Enköping har effekt!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Såna jobbiga saker har jag sluppit. Ibland, mycket sällan, har jag tagit allergitabletter, men då för att slippa klia ihjäl mig på myggbett.. Min exman blev plötsligt pollenallergisk lagom till vårt bröllop 1 juli -han kunde nysa 25 gånger i sträck.. Men det slapp han så fort han köpte vanlig receptfri medicin, som tur var..

  SvaraRadera
 6. Skaparglädje - det är också en bra anledning ;-)

  Alexandra - har du också problem med pollen? Hoppas du inte får det allför besvärligt i år i sådnana fall. Kram

  emsa - det finns många studier som visar på att det fungerar. I Tyckland och Österrike är det här det sättet man använder för att bota/lindra allergier i första hand - vaccination i andra.Kram

  Vendela - vi håller tummarna för det :-D! Kram

  Maria - de flesta klarar sig utmärkt med den medicinen som finns att köpåa på apoteket. Det har jag också gjort fram till nu:-(

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...