tisdag 2 mars 2010

EN HÄRLIG FYRKLÖVER...

... har blivit Bloggföljare idag!

Det är Carin Green, som du ser på bilden här.
Uppdatering: Carin hitar du på den härliga bloggen"Horisont Kajak".
En blogg du definitivt inte får missa om du är intresserad av kajak och friluftsliv. Alldeles underbart inspirerande!Och här ser du Genny!Dessutom har "langelycke" sett till att bli bloggföljare, men där saknar jag ett foto;-).
Om någon av er trevliga damer precis som jag är bloggskrivare, lämna gärna en kommentar och tala om var vi kan hitta er så lägger jag ut länkar här.

Uppdatering: Både en fin bild och en härlig blogg finns det ju såklart. LenaEva har markerat nystart och börjat på en ny blogg som helt enkelt heter "Min blogg". Det ska bli spännade att följa dig där LenaEva!

En som jag hittar både länk och foto på, och som blivit Bloggföljare, är

Anna-Lena Kilborn Arvérus. Henne hittar du på den alldeles ypperliga bloggen "Om ADHD". Anna-Lena skriver intressant, klokt och lättillgängligt om ADHD och vad det kan innebära. Så här presenterar hon själv sin blogg: "Syftet med den här bloggen är att sprida kunskap om och förståelse för människor med ADHD. Många vet att det handlar om hyperaktivitet, koncentrationssvårigheter och svårigheter att styra sina impulser, men vad innebär det egentligen? Vilka problem och konsekvenser medför det, hur kan man hantera det och vilka fördelar kan det finnas? "


Härligt att ha er med tjejer! Jag hoppas att ni vill vara med och dela med er av era klokskaper.

2 kommentarer:

  1. Alla behöver vi inspiration och det var lätt att fastna på din blogg. På http://www.horisontkajak/blog gör vi vårt bästa för att inspirera paddlare. Blivande, varande och nyfikna är välkomna såklart.

    SvaraRadera
  2. Det är jag som är "langelycke", gör ltie förändringar, man behöver ju det i bland! var "Smurf-Lotta" förut men känns som jag behöver lämna det=)
    nu: lenaevas.blogspot.com

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...