torsdag 11 februari 2010

GLADELIGEN...

... så hälsar jag varmt välkommen till en härlig trio som idag har sett till att bli Bloggföljare. En triss i damer minsann!
Först ut av de tre välkomnar jag Yogamamma som du hittar på bloggen "Yogamamma, här och nu". Beskrivningen lyder som följer :"Om livet som tvåbarnsmamma med dottern Signe som föddes i oktober 2006 och lilla Siri som sa hej till världen i januari 2009. Om att leva här och nu. Att vara diplomerad och auktoriserad samtalsterapeut i psykosyntes med egen praktik som delas mellan enskilda klienter och inspiration i grupp. Och så lite om yoga. Min drog." Helt klart en jättefin blogg att hitta kraft och inspiration i!


Visst är hon en sötnos!?! Något äldre nu, men fortfarande en sötnos är Englagård med bloggen med samma namn, Englagård. Så här presenterar hon sig själv: "Jag är stolt mamma till 4 barn i varierande åldrar från 13 till 35 och farmor till en söt 6-åring. Här bloggar jag om en del som händer i vår lilla värld i södra Lapplands inland. Mina intressen är många och projekten likaså. Drömmarna är också många, bland annat att renovera vårt gamla hus. Det vill säga jag drömmer och planerar, någon annan renoverar:)".
Mycket underhållande med glimten i ögat och båda fötterna på jorden. Många fina och egentagna bilder hittar du också här.En härlig "kollega" har anslutit sig som bloggföljare! Det är Maria Helander som också hon arbetar som coach. Läs hennes egna fina presentation HÄR. Med bloggen "Maria Helanders blogg - din coach på nätet". Maria välkomnar dig med dess ord:"Min blogg är ett forum för dig som vill investera i dig själv och växa och mogna som människa. Jag skriver om hur du stärker din självkänsla, tar kontroll över ditt självförtroende och vänder negativa tankemönster. Du är välkommen till vår kreativa dialog och att dela med dig av dina erfarenheter."
Alldeles fantastiskt inspirerande och proppfull med klokheter och tips. Väl värd ett besök med andra ord.


KampanjBanners 12

3 kommentarer:

  1. Tack för dina fina ord, kollega!
    :)

    SvaraRadera
  2. och för tips om mig! /Yogamamma (inloggad från annat konto)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...