söndag 24 januari 2010

TRÅKIG MEN NÖDVÄNDIG RENSNING

Den här veckan gav jag mig på vår mapp med sparade kvitton. Vi har en jättebra mapp som innehåller separata fickor märkta med bokstäver På så sätt är det jättelätt att hålla ordning på kvitton när man har sorterat in dem efter butiksnamn.
MEN, det gäller att rensa ut ibland ;-). Nu hittade jag kvitton från 2006 - och de är ju knappast aktuella längre. Många av kvittona hade så blekt text att det inte gick att utläsa vad som köpts var och vad det hade kostat.
Men nu så är det ordning och reda bland kvittona igen!

6 kommentarer:

 1. Själv rensade jag ut nattduksbordet den här veckan, och ungarnas kläder... det var också nödvändigt och tråkigt!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det är lite kul att läsa vad andra har rensat för att inspireras vidare, men när jag insåg att du redan har nästan 80 inlägg för 2/3 av januari så blir det rätt tråkigt att leta rätt på de sista eftersom de ju kommer från äldst till nyast.

  Min fundering är om du åtminstone skapar en ny inläggsruta för varje månad, så blir det smidigare. Dessutom är det ju kul om vi ger varandra tips om smidiga system, som du gjorde i inlägget ovan. Frågan är ju också om rensningen kommer vara lika effektiv i januari som i juli? Vore kul att se skillnaden.

  SvaraRadera
 3. Jag gav mig på skrivbordet för en vecka sedan..en härlig känsla nu när man behöver något och HITTAR det på en gång!;)Ha en skön söndag. mågottkramen

  SvaraRadera
 4. hej vad roligt med en kommentar från dig..ja hela helgen är njutbar..ha det kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Mor Duktig - men visst är det skönt efteråt ;-)!

  Skoogstrollet - ja det belv så populärt med den här utmanigen att det blir svårt att administrera det hela. Många inlägg blir det att hålla koll på och "bokföra" - men jättekul så klart!
  Ett nytt inlägg för varje månad låter som en bra idé.
  Jag hade en sådan här utmaing förra vintern också, och precis som du misstänker så mattas intresset av eftersom. Vi får väl se hur länge vi håller på.

  Monica - visst blir man förvånand när det man söker finns där det ska ;-)...

  Lotta - :-D!

  SvaraRadera
 6. Idag slog jag till med en välbehövlig storstädning. Har inte kunnat göra allt när jag haft en skena på ena handen, så nu myser jag verkligen i mitt rena hem! //Tiana

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...