söndag 24 januari 2010

TILLÖKNING I FAMILJEN

Nu har de efterlängtade fiskarna fått flytta in i akvariet. 5 stycken fiskar (Platy) har nu kommit på plats. De heter Elmo, Elin, Molly, Sara och Goldie. Alla har olika färger så att det ska vara lätt att hålla reda på vem som är vem. Det är viktigt det där.
Så här sa Victoria i morse:
- Mamma, fiskarna har redan börjat leka med varandra. Elmo leker följa John med Elin. Han följer efter henne hela tiden. De leker med varandra.
- Hmmmmm, leka heter det ja på fiskspråk;-)....

5 kommentarer:

 1. Vilket fint akvarium =)

  Ang kommentaren i min blogg; Stackars oss =( Vill inte heller till skolan i morrn och jobba! Känner igen det där med kollegan allt för väl =/ Själv så ska jag ha med en messersmitter och översittare på mina lektioner i 3 månader *dör hellre*...
  Känner INTE heller för det =/

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Till tillökningen, jätte roligt att upptäcka deras personligheter, och rogivande att ha akvarium..Fint hus har dom också :).

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentaren hos dig. Vi har haft en bra helg och nu ska vi ladda med nya friska tag inför en ny vecka. Projekt 3 är utfört. Städskåpet är rensat. Wow tycker jag och sambon är jättenöjd över att slippa ducka verenda gång han ska in i skåpet.
  Nästa veckas projekt blir badrummet. Dessutom så ska jag ha ett litet specialprojekt. Det är tvättstugan del 1 av ???. Där behövs lite (mkt) tid så det blir ett delprojekt tillsvidare. Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att de små fiskarna får sina egna namn och personligheter.. min yngste son döpte alla våra fiskar när vi hade akvarium för många år sedan.

  Eftersom vi är allergiska både han och jag, så blev fiskarna lika omhuldade som några andra djur.

  Blir nästa lite sugen på att skaffa ett igen, det är så rogivande.

  Varm söndagskram,
  Pia

  SvaraRadera
 5. Vad kul att fiskarna har fått namn, det är nog inte så vanligt. Vi hade också fiskar ett tag när mina barn var små och de hade också namn, i alla fall de stora. Det var bla Gullan, Märta och Nisse.
  Tack för svar och förklaring på mina 'arga tankar' på negativa männiksor. ;-)
  Gör dej en bra måndagskväll!
  Anmaja

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...