onsdag 27 januari 2010

MEN NU RÄCKER DET VÄL ÄNDÅ!!!

Trots att jag började dagen i så positiva toner känner jag nu att jag måste ryta i från.
- Vem f*n har beställt all den här snön?!?!?!?!?!?!?
Jag bor i Västerås och om jag hade velat ha drivvis med snö omkring mej hade jag bott i Pajala eller vid Polcirkeln.
Var precis ute och skottade fram furstukvist, gångar, garageuppfart och två bilar. Jag skottade mig svettig och matt. Och när jag vänder mig om för att gå in har det nästan snöat igen alltihopa.

Nej, någon med lite makt får ta och göra en reklamation, avbeställning eller vad som helst.
Vi har haft en jättefin vinter med massor med snö. Tack, tack, det uppskattas. Men NU räcker det. Jag är nöjd. Behöver ingen mer snö. Stjärnstopp!

5 kommentarer:

 1. hahaha! Ja, jag har ruttnat på snön här i Roslagensfamn, borde ta mig till affären, men men jag väntar nog med det... Detta är lite galet, klart nöjd nu.Har skottat en sväng men det är nog ingen idé att görat en gång till, likabra att vänta tills det värsta är över.
  önskar dig en fin kväll i ljusens sken istället..

  SvaraRadera
 2. Här hos oss förväntade vi oss värsta snöstormen - snopna blev vi när det singlade ner nåra små flingor under max tio minuter!
  Kände mig lite lurad eftersom jag ÄLSKAR rediga oväder! Det är då man sitter inne och kurar under en filt med tända stearinljus och är tacksam att man har tak över huvudet!
  Ha en fin kväll och tack för en trevlig blogg!

  SvaraRadera
 3. Hmmmm. Det var jag… Jag som beställde ny, fin vit snö! Att täcka allt det grå slaskiga eländet som man halkar omkring i. Det är ju så vackert, snart är det ändå vår :)

  Mvh, Theresa.

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte annat än hålla med! Det ska gå VÄLDIGT långt innan jag blir irriterad på vädret, men nu är gränsen nådd... BLÄ säger jag bara!

  SvaraRadera
 5. anette - nu börjar det lugna ner sig här i varje fall. Hoppas du också får en härlig kväll.

  Ystrasystra - du är välkommen hit att hämta några lass nysnö ;-). Det är mysigt att vara inne och mysa i oväder, det håller jag med om. MEN någon måste ju ta hand om snöeländet förr eller senare. Man kan ju liksom inte vänta tills det snöar bort... Ha det gott själv och tack för dina fina ord!

  Theresa - ajabaja Theresa. Nu måste du göra ett återköp ;-)!

  Helena - det som göms i snö kommer upp i tö. Snart blir det vår när all snö har snmällt lagom till midsommar sådär ;-)...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...