onsdag 27 januari 2010

DET BRAIGA FORTSÄTTER...

... med att jag har fått inte mindre än två (!) awards. En av min trevliga namne Ulrika som har den härliga bloggen "En meter vardag", och den andra av Emma med "Om en tjej". Så väldigt glad jag blir! Nu var det i och för sig inte jättelängesedan jag mottog en liknande award, men i och med att det har dykt upp så många nya härlig bloggkontakter/följare, inte minste tack vare "Rensa-röran Utmaningen", så jag lyfter gärna fram några av mina nya favoriter när jag passar utmaningen vidare.
För den som mottager denna fina award gäller följande:
- Lägga in awarden på sin blogg
- Länka till den man fått den av
- Berätta sju saker om sig själv
- Välj sju bloggar att skicka den till
- Länka till dessa bloggare
- Lägg en kommentar i deras blogg om att dom har fått en award

Svårast nu för min del blir att välja enbart sju bloggar ...
Det finns så många som jag tycker är värda denna award. Kriteriet för min del denna gång blir endå att det ska vara sju för mig nya bekantskaper som jag inspireras av.

7 saker om mig själv:

1. Det finns tre "tillstånd" som stressar mig som allra mest, det är värme, hunger och när jag är kissnödig. Så har det alltid varit. I och med att jag har börjat intressera mig för Ayurveda så förstår jag att det är typiskt för min dosha (Pitta)
2. Jag har tre fina barn som är födda inom loppet av 3 1/2 år. De är nu 10, 8 och 7 år gamla.
3. Sonen som är 8 har Downs syndrom. Något vi trodde var en "bestraffning" visade sig istället vara en jättefin BELÖNING. Det är en förmån att få vara förälder till ett barn som inte "följer normalkurvan".
4. Jag gillar kläder och mode. Utbildade mig till och arbetade som designer/stylist under några år. Har sytt kläder till grevinnor, popstjärnor, brudar och allt däremellan.
5. Jag tror på karma. Den som gör gott får gott. MEN det är inte alltid så att man "får tillbaka" av den som man själv har hjälpt, utan det kommer oftast från något helt annat och oväntat håll.
6. Jag gillar att detoxa. Har gjort det ett par gånger om året de senaste åren. Det ger mig en sådan härlig känsla av nyvunnen energi och livsglädje. Det börjar bli dags för en omgång snart, känner jag!
7. Jag gillar även choklad. Mmmmmmm. All sorts choklad i princip, både ljus och mörk. Det finns inget bättre än en bit god choklad till kaffet efter maten.

Jag skickar nu awarden vidare till nedanstående sju bloggar/bloggerskor med motivationen: Härliga bloggar som jag ser fram emot att få följa och lära känna ännu bättre:

468x60 Campaign

9 kommentarer:

 1. Tack snälla för awarden! Så kul att du gillar min blogg... nu gjorde du min dag! Tackar och niger...

  Jag ska fundera ut lite intressanta saker om mig...hm, blir inte helt lätt.

  Ha det gott, kram Marie
  PS. Min rensning går strålande även om jag inte bloggar så mycket om den just nu... ett berg av saker ligger nu i ett rum och väntar på transport till secondhand'en :) Tack för inspirationen, den behövdes verkligen!

  SvaraRadera
 2. Tack för intressant läsning Ulrika. :) Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 3. Oj oj, jag tackar och bockar och rodnar för fullt. Så glad jag blir.

  Jag måste iväg och jobba snart så jag får ta itu med allt i morgon och ska även titta in till de andra bloggarna.
  Tack igen :-)

  SvaraRadera
 4. Jag har bloggat lite då och då under ett antal år nu, men har fortfarande inte alls fattat det där med "Awards".
  Det är säkert bara jag som är trög.
  Men ändå..

  När jag ser det på någon annans sida (som din här) så blir jag GLAD för din skull.
  När jag själv får en award och det innebär att jag ska lägga in nån sorts länk/bild och tjohejsan så blir jag bara stressad/nervös och fattar ingenting.

  Ja. Jag är trög.

  Men glad i alla fall för din skull, ju!

  Ha det fin-fint!

  SvaraRadera
 5. Tack så hemskt mycket! Det är roligt med utmärkelser. Man får så många nya bloggtips och "lär känna" så många nya människor. Det sätter också lite "press" när man känner att man blir lite slö med bloggandet :-)

  SvaraRadera
 6. Hem och harmoni Marie - vad kul att du blev glad! Spännande att läsa vad du har att bjuda på.

  Helena - :-D! Tack sköna Helena!

  Blogg om en fegis - så roligt att du blev glad. Det glädjer mig!

  Sören Olsson - Till stor del handlar det väl om att bli länkad på många olika ställe = att få fler nya läsare till sin blogg. Men jag tycker att det är roligt därför att jag får möjlighet att lyfta fram lite härliga bloggar som jag gillar. Sen kan det bli för mycket av det goda också. Dessa awards cirkulerar runt och ibland får man flera på en dag/vecka och då förlorar de sin tjusning. Det är ju som sagt lite "mickel" med att välja och länka och så där...
  Kul att du blir gad för min skull i varje fall. Då har det ju dubbel funktion liksom. Allt gott till dig!

  m - känn dig inte pressad, hellre inspirerad ;-).

  SvaraRadera
 7. Tack, vad jag blev överraskad då jag fick awarden. Jag har inte haft min blogg så länge så jag uppskattar verkligen uppmärksamheten.

  SvaraRadera
 8. Siv - du är verkligen väl värd den! Jag gillar dina texter jättemycket :-D!

  SvaraRadera
 9. Nu har du fått en till Ulrika :)

  Mvh Theresa.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...